HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Δείχνει στο TikTok το 40 χιλιάδων δολαρίων Rolex της κόρης της Stormi – «Δεν το ήθελε άλλο»

Η Kylie Jenner μπήκε στο TikTok για να κάνει ένα βίντεο «τι υπάρχει στην τσάντα μου» και αντί να βγάλει αποδείξεις ή μερικά νομίσματα από το κάτω μέρος της τσάντας Bottega Veneta των 4.500 δολαρίων , αυτή η μαμά ξέθαψε… ένα Rolex σε mini έκδοση.

Η σταρ των «Kardashians» φορούσε ένα απλό λευκό φανελάκι και γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα καθώς καθόταν στο αυτοκίνητό της, λέγοντας: «Έχω ένα νέο προϊόν που κυκλοφορεί! Πρέπει να παίζουμε ταυτόχρονα και το “what’s in my bag”;».

Λέγοντας ότι «δεν είχε καθαρίσει αυτή την τσάντα καθόλου», η  Kylie αρπάζει ένα μπουκάλι απολυμαντικό χεριών Kylie Skin πριν βγάλει το περιεχόμενο της τσάντας.

«Έχω το ρολόι της Stormi εδώ μέσα», είπε, κρατώντας ψηλά ένα χρυσό ρολόι Rolex Day-Date ( που κοστίζει περίπου 40.000 δολάρια ) που ανήκει στη Stormi Webster, την 5χρονη κόρη της με τον Travis Scott.

«Ήταν στην πραγματικότητα το ρολόι μου, αλλά το φόρεσε – κοίτα πόσο μικρός είναι ο καρπός της – το φόρεσε σε ένα πάρτι γενεθλίων και δεν ήθελε πια να το φοράει».

@kyliejenner♬ Sweet Sunset – Tollan Kim & dulai

Μαζί με το ακριβό ρολόι, η Kylie Jenner φρόντισε να συνδέσει τα δικά της προϊόντα καθώς και τη σειρά Skims της αδερφής της Kim Kardashian.

Έβγαλε ένα μαύρο κλιπ από την τσάντα της, λέγοντας “πάντα χρειάζομαι ένα κλιπ μαλλιών!” καθώς έπιανε με εκείνο τα μαλλιά της στο βίντεο.

Στη συνέχεια, κρατά ψηλά ένα Kylie Cosmetics lip liner  και Kylie Cosmetics Glow Balm , δηλώνοντας ότι θα «φόρεσε λίγο ακόμα, παρόλο που το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι το ρουζ».

«Δεν δείχνει τίποτα που να υπάρχει στην τσάντα της εκτός από τα προϊόντα της Kylie, τα skims και ένα μικρό Rolex», σχολίασε ένας θαυμαστής στο TikTok, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το απλό ρολόι Rolex πεταμένο στην τσάντα…».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή»

Her News b

Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή ανάρτηση για την πέμπτη επέτειο του γάμου της με τον Αντώνη Ρέμο

HerNews ka

Κρατερός Κατσούλης: Ποιο κοντινό του πρόσωπο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία;

HerNewskl