HerNews.gr
Social News

Κρατερός Κατσούλης: Ποιο κοντινό του πρόσωπο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία;

O Κρατερός Κατσούλης περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο γνωστός ηθοποιός- παρουσιαστής βρίσκεται στο νοσοκομείο Σωτηρία, γιατί νοσηλεύεται η αγαπημένη του μητέρα. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τους λόγους νοσηλείας της ούτε το τι συνέβη. Ωστόσο, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείο για τη δουλειά του.

Κρατερός Κατσούλης-hernews

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insagram που βρίσκεται στο νοσοκομείο και ενημερώνει τους ακόλουθους του για την κατάσταση πιο βιώνει. Μάλιστα, εκείνος λεει χαρακτηριστικά πως:

Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτα που μου έλέγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: “Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται”. Σωστό. Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς. Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ”.

Κρατερός Κατσούλης-hernews

Δες παρακάτω τη δημοσίευση

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @krateroskatsoulis

Νεότερα Άρθρα

Kate Hudson: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ενωμένων Εθνών

HerNewskl

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ» – Η απάντηση στα μηνύματα που δέχτηκε για τις φωτιές στη Σαρωνίδα

HerNews ka

Σαμπρίνα: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές η τραγουδίστρια

HerNews ka