HerNews.gr
Beauty

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του φετινού καλοκαιριού

Το καλοκαίρι τείνουμε να γινόμαστε πιο δημιουργικοί και παιχνιδιάρικοι με τα μανικιούρ μας, πράγμα που σημαίνει ότι όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε τόσο το καλύτερο. Επομένως, ήταν σωστό να απευθυνθείτε στους ειδικούς για να δείτε ποιες προβλέπουν ότι θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του καλοκαιριού του 2023.

Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά τα χρώματα ή τα σχέδια να κάνεις στα νύχια σου. Είναι όλα σχετικά με το τι αγαπά κάθε άτομο και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Παρακάτω θα δούμε τις πιο hot τάσεις για summer manicure!

1. Παστέλ αποχρώσεις

Ορισμένα χρώματα είναι απλώς εποχιακά κλασικά και τα παστέλ εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για παστέλ. 

2. 3D νύχια

Διασημότητες όπως η Dua Lipa, η Lizzo και η Rihanna κάνουν τακτικά τέχνη νυχιών που γίνεται πολυδιάστατη—και σύντομα θα το κάνετε και εσείς. Τα 3D νύχια θα συνεχίσουν να είναι δημοφιλή όλο το καλοκαίρι, ειδικά με όλη την καινοτομία στον χώρο του builder gel.

3. Φωτεινές αποχρώσεις

Αυτό που είναι υπέροχο με τη συγκεκριμένη τάση νυχιών είναι ότι ενώ κέρδισε τη δημοτικότητά της μέσω ενός ουδέτερου λούστρου, μπορεί να προστεθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μανικιούρ για αυτή την πρόσθετη λάμψη.

4. Φανταχτερό γαλλικό

Όλοι αγαπάμε την κλασική εκδοχή του γαλλικού στα νύχια, όμως τα φανταχτερά και neon χρώματα είναι εξίσου εντυπωσιακά και προσδίδουν άλλη διάθεση.

5. Αποχρώσεις λεβάντας

Υπάρχουν καλοκαιρινές αποχρώσεις και μετά υπάρχουν οι signature καλοκαιρινές αποχρώσεις. Και οι ειδικοί συμφωνούν ότι η λεβάντα θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό χτένισμα που την έχουμε δει

HerNewskl

Selena Gomez: Υιοθέτησε το πιο girly πασχαλινό μανικιούρ!

HerNewskl

Hair gems: Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα trends μαλλιών του TikTok

HerNewskl