HerNews.gr
Social News

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο με τη σύζυγό του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγος του Λίνα Πρίντζου γιορτάζουν σήμερα 9 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 7 Ιουνίου του 2014 στη Βενετία, έτσι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία τους από την ημέρα του γάμου.

“Σαν σήμερα”, γραφει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Με τη σειρά της, η Λίνα Πρίντζου ανέβασε και εκείνη μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους στη Βενετία, στα Instagram story της, γράφοντας και εκείνη “Σαν σήμερα”.

Η γνωριμία τους

Η πρώτη του γνωριμία με την σύζυγο του,  Λίνα Πρίντζου έγινε τυχαία στην τράπεζα που εργαζόταν και χρειάστηκε να τον εξυπηρετήσει. Από τότε έβρισκε δικαιολογίες για να τη συναντά: «Δούλευε στην τράπεζα και κάποια στιγμή που ήμουν πελάτης μου είπαν να πάω στον πρώτο όροφο και εκεί γνωριζόμαστε και γίνονται όλα με έναν τρόπο…Μαθαίνεις σιγά σιγά για τον άλλον για τη ζωή του.

Ειπώθηκε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, δεν έγινε αμέσως αλλά ήταν σαν να είπαμε «Θες να ζήσουμε για πάντα μαζί;». Για να βρίσκω μία δικαιολογία να πάω, ρωτούσα για μετοχές. Η γιαγιά της μου είπε «Πήγα στην τράπεζα για κατάθεση και έφυγα με ανάληψη».

«Η Λίνα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Είναι ένα πλάσμα που είναι βουτηγμένη μέσα στην καλοσύνη, στην αγνή αγάπη για τους ανθρώπους, δεν αντέχει να βλέπει κάτι άσχημο και είναι χαμογελαστή πάντα. Αυτό που έχουμε και μας κρατάει τόσα χρόνια είναι ότι ξεχνιόμαστε μαζί», δήλωσε στη συνέχεια για τη σύζυγο του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Oι ευχές για τα γενέθλια της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η κρίση που πέρασε

Her News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Το σπαρακτικό «αντίο» στη μητέρα της

HerNews ka