HerNews.gr
DECORNEWS

Tips για να χαρίσεις θηλυκότητα στο σπίτι σου

Το σπίτι μας είναι κάτι περισσότερο από το μέρος στο οποίο κοιμόμαστε. Είναι μια προέκταση αυτού που είμαστε. Ο τρόπος ζωής και ο χαρακτήρας μας αντανακλώνται στη διακόσμηση που έχουμε κάνει, στα έπιπλα και στα χρώματα του σπιτιού. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια φάση ανανέωσης και θέλεις να προσθέσεις μερικές πιο θηλυκές πινελιές στο σπίτι σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο.

Το κλειδί μην ξεχνάς ότι είναι να υπάρχει μια ισορροπία στα θηλυκά και πιο unisex στοιχεία της τελικής διακόσμησης. 

Εκλεπτυσμένο καθιστικό

Το θηλυκό στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσεις μια εσωτερική διακόσμηση με βάση το ροζ, που μπορεί βέβαια να είναι πραγματικά ακαταμάχητη. Προσπάθησε να ενσωματώσεις μερικές ροζ λεπτομέρειες, για παράδειγμα έναν ροζ καναπέ. Εστίασε και σε μερικές χρυσές λεπτομέρειες στα κεριά, στα μαξιλάρια ή στο τραπέζι.

Λευκή και χρυσή κουζίνα

Το λευκό και το χρυσό είναι ένας από εκείνους τους συνδυασμούς που χαρίζουν πάντα θηλυκότητα στο σπίτι. Μπορείς να επιλέξεις λευκές καρέκλες και να προσθέσεις λίγο χρυσό στον πάγκο της κουζίνας, στις πετσέτες και φυσικά στα μαχαιροπίρουνα.

Ροζ κρεβατοκάμαρα

Ειδικά αν μένεις μόνη σου, δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό από την ροζ κρεβατοκάμαρα. Φτιάξε το δωμάτιό σου χρησιμοποιώντας διάφορες αποχρώσεις του ροζ, στους τοίχους, στα μαξιλάρια, στα σκεπάσματα και στο κομοδίνο σου. 

Γυναικείες πινελιές

Δεν μπορεί να λείπει από το σπίτι σου ένας ολόσωμος καθρέπτης. Ο καθρέπτης είναι απαραίτητος για να δείχνει μεγαλύτερο το δωμάτιο. Ιδανικά τοποθέτησε έναν καθρέπτη στο υπνοδωμάτιο που κοιμάσαι και έναν στο σαλόνι.

Επίσης εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να μυρίζουμε υπέροχες μυρωδιές και να κάνουμε αφρόλουτρο ή να χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα.

Για το τέλος σου άφησα την διακόσμηση του κομοδίνου σου. Παρόμοια με το πώς μια γυναίκα την αναδεικνύει ένα ρούχο με κοσμήματα και αξεσουάρ, το ίδιο μπορεί να γίνει και στο κομοδίνο. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος όσον αφορά το στιλ αυτού του μικρού επίπλου. Μια καλή ιδέα όμως είναι να χρησιμοποιήσεις έναν όμορφο δίσκο ή κουτί για να ταιριάξεις διάφορα μικρά αντικείμενα, όπως ένα κερί και ένα βιβλίο.

Τα 5 καλύτερα φυτά για το σπίτι σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ποια είναι τα θερμά χρώματα που κυριαρχούν το φθινόπωρο;

Her News

5 λάθη που παρατηρεί πάντα ένας ειδικός του Φενγκ Σούι όταν μπαίνει σε ένα σπίτι

HerNews ka

5 τρόποι που οι σχεδιαστές διαμορφώνουν ένα άνετο κρεβάτι για επιπλέον ζεστασιά του χειμώνα

HerNews ka