HerNews.gr
Beauty

Kate Middleton: Μας έδειξε το μανικιούρ για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

Kate Middleton

H Kate Middleton είναι μια πραγματική inspo φιγούρα όταν πρόκειται για την απλότητα και την κομψότητα. Η επιλογή της για ένα φυσικό, transparent pink μανικιούρ είναι μια ένδειξη της κλασικής της αισθητικής και του προσωπικού της στιλ, που διαρκεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το φυσικό μανικιούρ της Middleton δεν είναι μόνο απλά κομψό, αλλά ταιριάζει τέλεια και με τις τελευταίες τάσεις. Οι φυσικές και απαλές αποχρώσεις είναι στην πραγματικότητα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του μανικιούρ σήμερα.

Εκτός από την αισθητική τους, οι απαλές αυτές αποχρώσεις είναι επίσης πολύ πρακτικές, καθώς μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με οποιαδήποτε εμφάνιση, είτε είναι μια επίσημη τουαλέτα είτε ένα casual outfit.

Kate Middleton: Μας έδειξε το μανικιούρ για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταίριαξε το μανικιούρ της με την υπέροχη ροζ τουαλέτα Elie Saab που επέλεξε, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, μονοχρωματικό look. Αυτός ο συνδυασμός όχι μόνο κολάκευσε τον τόνο της επιδερμίδα της, αλλά επίσης έδωσε έναν αέρα απλότητας και χάριτος στη συνολική εμφάνισή της.

Η μονοχρωμία ανάμεσα στο μανικιούρ και στο outfit είναι ένας πολύ chic τρόπος να αναδεικνύει κάποιος την αισθητική του. Η ιδιαίτερη απόχρωση του μανικιούρ της Kate Middleton, που ταιριάζει ιδανικά με την απαλή ροζ τουαλέτα της, προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο contrast με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας της, τονίζοντας την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της.

Kate Middleton

Kate Middleton: To εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στους κήπους του Buckingham Palace

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μασάζ προσώπου: Οι κινήσεις για φυσικό ”lifting”

Her News

Βίκυ Καγιά: Δείτε πώς εφάρμοσε την τεχνική του smudged eyeliner

HerNewskl

Ελένη Μενεγάκη: Το boho hair look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο

HerNewskl