HerNews.gr
Μόδα

Kate Middleton: To εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στους κήπους του Buckingham Palace

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την επιλογή της στην γκαρνταρόμπα της, κατά την διάρκεια του πάρτι στους κήπους του Buckingham Palace, που ήταν μέρος των εορτασμών της στέψης.

Kate Middleton

Kate Middleton: To εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στους κήπους του Buckingham Palace

Η Kate εμφανίστηκε φορώντας ένα κομψό, παστέλ φόρεμα που εντυπωσίασε τους πάντες. Η δημιουργία είναι του σχεδιαστή μόδας Elie Saab.

Ο Elie Saab είναι Λιβανέζος σχεδιαστής μόδας που ντύνει παγκόσμιες προσωπικότητες.

Το ατελιέ του βρίσκεται στον Λίβανο, με επιπλέον showrooms στο Μιλάνο και το Παρίσι. Ξεκίνησε την επιχείρησή του στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και ειδικεύτηκε στη νυφική ​​ραπτική. Τα σχέδια του ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fiona Rotondo (@fionastark)

Το φόρεμα είχε μια λεπτομέρεια λουλουδιών, που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ενώ ταυτόχρονα είχε μια αίσθηση διαχρονικότητας που ταιριάζει τέλεια με το ρόλο της Kate.

Kate Middleton

Το outfit της συμπληρώθηκε με εντυπωσιακά αξεσουάρ – ένα απαλό ροζ καπέλο και ένα ζευγάρι nude γόβες που τόνισαν την ευγένεια της εμφάνισής της.

Με αυτή την εμφάνιση, η Kate Middleton απέδειξε για άλλη μια φορά το απαράμιλλο στυλ της και την ικανότητά της να συνδυάζει την τελευταία λέξη της μόδας με την κλασική κομψότητα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

H Skyline Beyond της HOFF σε ταξιδεύει στο διάστημα!

Her News

Οίκος Dior: Στη Μήλο η κολεξιόν για το 2022

Her News

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

HerNewskl