HerNews.gr
Μόδα

Jacquemus: Το σόου του στις Βερσαλλίες έκανε το ντεμπούτο του μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

 Από το 2009, η ομώνυμη επωνυμία του Jacquemus πούλησε ένα όραμα ενός αιώνιου γαλλικού καλοκαιριού δίπλα στον ωκεανό. Το να είσαι κορίτσι Jacquemus σημαίνει ότι δεν έχεις πολλές έγνοιες, γι’ αυτό και η μίνι τσάντα σου Chiquito —η υπογραφή της μάρκας— έχει το μέγεθος της παλάμης σου και δεν χωράει απολύτως τίποτα χρήσιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Νωρίτερα ο Jacquemus πραγματοποίησε τη  φθινοπωρινή κολεξιόν του 2023, με τίτλο «Le Chouchou», στις Βερσαλλίες.

Η πασαρέλα -όπως η πραγματική φυσική πασαρέλα- έγινε viral πριν καν περπατήσει ένα μοντέλο, επειδή ήταν απλωμένος κατά μήκος του νερού, με καλεσμένους να κάθονται σε λευκές βάρκες με κωπηλάτες να επιπλέουν στο Μεγάλο Κανάλι. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Η πρώτη σειρά περιλάμβανε διασημότητες σε ζευγάρια τόσο αναμενόμενα (Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ) όσο και απολαυστικές εκπλήξεις (η Κολομβιανή ποπ σταρ Karol G και ο Law Roach).

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν ήταν διαφορετικές από τις τυπικές λήψεις της πρώτης σειράς. Γι’ αυτό οι χώροι του γίνονται σχεδόν πάντα τόσο viral—οι άνθρωποι θέλουν να πάνε εκεί και τα ρούχα του είναι το εισιτήριο μονής διαδρομής. 

O Jacquemus ανέφερε την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως έμπνευση, η οποία ήταν πιο εμφανής στα κοσμήματα από ζαφείρι με μαργαριτάρια που κοσμούσαν το λαιμό και τα αυτιά της Kendall Jenner, ένα ξεκάθαρο νεύμα στο διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων και το choker του φορέματος εκδίκησης της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το μεγάλο φουσκωτό μπλουζάκι της Jenner τύλιξε ολόκληρο τον κορμό της σαν σύννεφο, κάτι που θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως επιστροφή στο νυφικό της πριγκίπισσας Diana με φουσκωτό μανίκι.

Αντίθετα, η εμφάνιση της Gigi Hadid ήταν εντελώς καθαρή, συγκρατούμενη από λεπτές τιράντες δεμένες σε φιόγκους αποκαλύπτοντας ένα λευκό μπαντό τοπ και εσώρουχο.

 Στη γωνία, φαινόταν ξεκάθαρα το ρούχο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα από το οποίο σχεδιάστηκε η εμφάνιση της Χαμάμ: η ριγέ φούστα που φόρεσε η Lady Di στις Κάννες το 1987, στολισμένη κάτω από ένα στενό λευκό μπλέιζερ με μαύρα καπάκια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Ξεχωρίσαμε το πιο stylish outfit της δεύτερης σεζόν του “And Just Like That”

HerNewskl

Hailey Bieber: Βρήκε το τέλειο vintage φόρεμα για το καλοκαίρι

Her News

Kim Kardashian: Διοχετεύει την Britney Spears με αστραφτερό κορμάκι για το Swarovski x Skims

HerNews ka