HerNews.gr
Διεθνή

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Κάνουν θραύση τα στιγμιότυπα του με μαγιό

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του ενώ έκανε διακοπές στις ιταλικές ακτές τη Δευτέρα.

Μαζί του ήταν η ανιψιά του Νορμανδία, ο πατέρας Τζορτζ Ντι Κάπριο και η θετή μητέρα Πέγκυ Αν Φάραρ για το δεύτερο σκέλος των πολυτελών ευρωπαϊκών διακοπών του κατά μήκος της ακτής του Αμάλφι, μόλις μία εβδομάδα αφότου φιλοξένησε ένα “κοπάδι” διάσημων φίλων και μοντέλων.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έδειξε το καλά διατηρημένο σώμα του με ένα ζευγάρι μπλε μαγιό και κολιέ με χρυσή αλυσίδα ενώ απολάμβανε τον ήλιο.

Αφού πέρασε τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης στο γιοτ του, ο Ντι Κάπριο αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στο φαινομενικά κρύο νερό.

Μετά από ένα πρωινό γεμάτο διασκέδαση, η ομάδα έκανε μια εκδρομή στις θαλάσσιες σπηλιές Blue Grotto στο Κάπρι.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους χαλάρωσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την παρουσία του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στα τέλη Μαΐου.

Μετά την αποχώρησή του από το γαλλικό φεστιβάλ, ο Ντι Κάπριο πήγε στη Σαρδηνία της Ιταλίας για να γιορτάσει τον γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου της τέχνης  Joe Nahmad και του μοντέλου Madison Headrick.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Αυτή είναι η Ιρίνα, ζούσε στη Μπούκα και είχε όνειρα»: Η γυναίκα με τα κόκκινα νύχια, θύμα της σφαγής

Her News

Angus Cloud: Η μητέρα του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ημέρα που τον βρήκε νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών

HerNews ka

«Χαζομπαμπάς» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποζάρει με την 10 μηνών κόρη του

HerNews ka