HerNews.gr
Διεθνή

Angus Cloud: Η μητέρα του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ημέρα που τον βρήκε νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η μαμά του Angus Cloud μίλησε για τη θλιβερή στιγμή που βρήκε τον γιο της νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Lisa Cloud αποκάλυψε ότι ανακάλυψε τον Angus Cloud σωριασμένο στο γραφείο του στην παιδική του κρεβατοκάμαρα στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, το πρωί της 31ης Ιουλίου.

«Εδώ πέθανε το αγόρι μου», είπε στο People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, ενώ έδειξε το ξύλινο γραφείο του αείμνηστου ηθοποιού.Angus και Lisa Cloud

Η Lisa αποκάλυψε ότι νόμιζε ότι ο γιος της είχε αποκοιμηθεί δουλεύοντας την τέχνη του πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι νεκρός.

«Άρχισα να τον τινάζω και να ουρλιάζω. Τον έσπρωξα δυνατά και έπεσε στο πάτωμα. Προσπάθησα να τον αναζωογονήσω – στόμα με στόμα – και τον συμπίεζα», είπε η Lisa.

«Ούρλιαζα στον γείτονά μου γιατί δεν ήθελα να τον αφήσω και να τηλεφωνήσω στο 911 και το συνέχισα μέχρι να τον απομακρύνουν», συνέχισε μέσα σε δάκρυα. «Μου λείπει τόσο πολύ. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου».

Η Lisa θυμόταν επίσης τον Angus ως «τόσο όμορφο και δημιουργικό», λέγοντας: «Αγαπούσε το σπίτι του και του άρεσε αυτό το μικρό, μικροσκοπικό δωμάτιο».Lisa Cloud

Την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Υπέστη οξεία δηλητηρίαση από συνδυασμό ναρκωτικών, όπως φαιντανύλη, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και βενζοδιαζεπίνη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Alameda.

Πριν από το θάνατό του, ο Angus θρηνούσε για την απώλεια του πατέρα του , Conor Hickey, ο οποίος πέθανε από καρκίνο δύο μήνες πριν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με πουκάμισο από κασμίρι αξίας 6.000 δολαρίων

HerNews ka

Irina Shayk-Bradley Cooper: Προσπαθούν να κάνουν και δεύτερο παιδάκι!

HerNewskl

Πρωτοφανές κύμα καύσωνα: Χιλιάδες στρέμματα καίγονται σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία

Her News