HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Στα βήματα της… Bianca Censori με ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται ότι η Kim Kardashian εμπνέεται από τη μόδα από τη σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori.

Η ιδρύτρια της SKIMS μπήκε στο Instagram τη Δευτέρα για να επιδείξει το outfit της με ένα μεγάλου μεγέθους καφέ γούνινο παλτό σε συνδυασμό με μαύρο καλσόν και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

Σε αληθινό στυλ Censori, παρουσίασε τα μέρη του σώματός της χωρίς πουκάμισο ή παντελόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η 43χρονη Kim Kardashian αντέγραψε ακόμη και το χαρακτηριστικό χτένισμα της Bianca Censori και ολοκλήρωσε το look με γυαλιά ηλίου.

Αρκετοί θαυμαστές έσπευσαν στα σχόλια για να αμφισβητήσουν τη νέα εμφάνιση της Kardashian με πολλούς να την αναφέρουν ως «Kim Censori».

«Kim Cesori!!! Kim τι κάνεις;;;!» έγραψε ένα άτομο.Bianca Censori

Bianca Censori«Εντάξει, συμπεριφέρεται όπως η Brianca αυτή τη στιγμή», είπε ένας άλλος καθώς ένας τρίτος πρόσθεσε, «Εμπνευσμένη από την Censori 😂».

«Γιατί προσπαθεί να μοιάσει στη γυναίκα του Kanye;» αναρωτήθηκε ένας τέταρτος.

Η πιο πρόσφατη εφαρμογή της Kardashian είναι παραδόξως παρόμοια με τις γούνινες εμφανίσεις της Censori.Bianca CensoriΤο Σάββατο, η Bianca βγήκε φορώντας ένα τεράστιο καφέ γούνινο παλτό με μαύρο καλσόν και γόβες ενώ ήταν για δείπνο με τον Kanye και την κόρη του North.

Είχε επίσης τα μαλλιά της πίσω σε κότσο και φόρεσε απαλό μακιγιάζ.

Η συντηρητική εμφάνισή της ήταν μια αλλαγή από τις συνηθισμένες της, καθώς η Kardashian φέρεται να είπε στον πρώην σύζυγό της ότι δεν της αρέσει ο τρόπος που ντύνεται το μοντέλο γύρω από τα τέσσερα παιδιά τους.

Η Bianca Censori με τον Kanye West«Η Kim έδωσε εντολή στον Kanye να μην αφήνει ποτέ την Bianca να ντύνεται έτσι γύρω από τα παιδιά της. Είναι πραγματικά έκπληκτη που ο Kanye θα άφηνε τη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι έτσι», είπε ένας από τους γνώστες της Daily Mail.

Παρά το γεγονός ότι η σταρ του reality δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Censori , οι δυο τους πέρασαν λίγο χρόνο μαζί ενώ υποστήριζαν τον Kanye στο πάρτι ακρόασης “Vultures” στο Σαν Φρανσίσκο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Φάνηκε να μην έχουν πολλά να πουν η μια στην άλλη καθώς συμμετείχαν σε σύντομη συνομιλία σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Σοκάρει τους θαυμαστές η Kim Kardashian: Δίπλα δίπλα με την Bianca Censori στο πάρτι του Kanye West (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εβελίνα Νικόλιζα: Η “αιχμηρή” απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες»

HerNews ka

Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το ξέσπασμα – «Πραγματικά δεν έχω λόγια»

HerNews ka

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το J2US»

Her News b