HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χάρης Βαρθακούρης: «Τώρα που η Αντελίνα επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ»

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου με αφορμή τις live εμφανίσεις του με τον Γιάννη Βαρδή στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε ανοιχτά στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για την απόφαση του να απέχει μαζί με τη σύζυγο του από την τηλεόραση αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει ούτε ως καλεσμένος, πάνω από χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα νέο κομμάτι. Είναι πρώτη φορά που βγαίνω στο 23. Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα μέσον να επικοινωνήσω τη δουλειά μου. Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα.

Είχα την τύχη να το συνδυάσω και οικογενειακά που μόνο κακό έκανε στη σχέση μας. Τώρα που η γυναίκα μου επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Και πρόσθεσε: «Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι βούρκος. Τίποτα δεν με τραυμάτισε, υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις, φταίνε οι άνθρωποι που αύριο μπορεί να μην είναι κάπου και να ξαναπάω στην τηλεόραση. Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι; Το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα μου όταν άνοιγε τα μάτια της ήταν τα νούμερα. Και μου έλεγε ότι φταίω εγώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει»

HerNews ka

Γιάννης Ζουγανέλης: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας»

HerNews ka

Βάνα Μπάρμπα: Στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια ως εθελόντρια

Her News