HerNews.gr
Αφιερώματα

Μαρία Κάλλας: Συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση της

100 χρόνια συμπληρωθήκαν από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας και ο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» θα την τιμήσει με μια συναυλία στις 17 Ιουνίου.

Στο μουσείο «Μαρία Κάλλας» θα δωρίσουν περισσότερα από 40 προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σταρ! Μεταξύ αυτών παρτιτούρες, το DNA της, μια σειρά γραμματοσήμων, δύο ρολόγια και το τελευταίο γράμμα που έγραψε στον Αρίστο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ συγκινημένοι για τη συναυλία που θα δοθεί στις 17 Ιουνίου για να τιμήσουμε την Μαρία Κάλλας. Μετά από μια γνωριμία που είχα με την Μαρία Κάλλας άρχισα να συγκεντρώνω αντικείμενα δικά της που έβγαιναν σε πλειστηριασμούς», είπε η πρόεδρος του «Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας», Λιάνα Σκουρλή.

Θα δωρίσουν στο μουσείο «Μαρία Κάλλας» περισσότερα από 40 αντικείμενα ανάμεσά τους παρτιτούρες, το DNA της, μια σειρά γραμματοσήμων, δύο ρολόγια και το τελευταίο γράμμα που έγραψε στον Αριστοτέλη Ωνάση.

«Άκουσα την Κάλλας για πρώτη φορά σε ηλικία 10 ετών και ήταν συνταρακτική η εμπειρία. Την γνώρισα όταν δούλευα ως διπλωμάτης στην Αμερική. Ήταν τρυφερή, φιλική και εκδηλωτική μαζί μου. Η Μαρία Κάλλας είναι η σοπράνο, της οποίας η δισκογραφία πουλιέται σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρίτα Χέιγουορθ: Η θρυλική σταρ με το τραγικό τέλος

Her News

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο μυθιστορηματικός βίος του γεννημένου πρίγκιπα που έγινε βασιλιάς

HerNews ka

Πύργος του Άιφελ: Σαν σήμερα έγινε η επίσημη τελετή εγκαινίων του το 1889

HerNews ka