HerNews.gr
Μόδα

Σανδάλια: 5 Fashion brands που πρέπει να αποκτήσεις

Το να βρίσκεις τα καλύτερα σανδάλια είναι σαν να κερδίζεις στο λαχείο μόδας. Δεύτερον μετά τα τζιν, είναι ακριβώς η πιο εύκολη αγορά. Τα σανδάλια θα ταιριάζουν σε περισσότερες από μία περιστάσεις και με πολλά ρούχα. Μάλιστα φέτος θα δούμε πιο γήινα χρώματα να κυριαρχούν. Αλλά ας μην ξεχνάμε και το πόσο άνετα είναι, αφού μπορείς να τα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Κάθε καλοκαίρι επιβεβαιώνεται η θέση τους, καθώς κοσμούν τις πασαρέλες της άνοιξης και καλοκαιριού των Chanel, Hermès, The Row κ.λπ., καθιστώντας τα αδιαπραγμάτευτα στις γκαρνταρόμπες κάθε γυναίκας. Για μένα αποτελούν το must have αξεσουάρ των διακοπών κι είναι από τα πρώτα πράγματα που θα βάλω στην καλοκαιρινή μου βαλίτσα. Έχοντας αυτό κατά νου, η προμήθεια ενός ζευγαριού καλοκαιρινών σανδαλιών δεν ήταν ποτέ πιο απαραίτητη. Ευτυχώς, τυχαίνει να ξέρω ακριβώς ποια στιλ είναι πιο εύκολο να θέλεις να αποκτήσεις!

Εδώ σου έχω έτοιμη μια λίστα με τα πιο κομψά σανδάλια και τα fashion brands που πρέπει να πάρεις το φετινό καλοκαίρι!

Prada 

Η κομψή γοητεία που θα σου χαρίσουν αυτά τα φλατ σατέν σανδάλια από την Prada είναι αδιαμφισβήτητη. Το λογότυπο ξεχωρίζει στο μπροστινό μέρος και δίνει στο παπούτσι μια εμβληματική πινελιά.

Gucci 

Ένα ζευγάρι σανδάλια με έντονo λογότυπο. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970. Το λογότυπο GG ήταν μια εξέλιξη του αρχικού σχεδίου Rhombus Gucci από τη δεκαετία του 1930 και από τότε είναι ένα καθιερωμένο σύμβολο της κληρονομιάς της Gucci. Κάθε σεζόν, το ιστορικό μοτίβο εξελίσσεται με νέα σχέδια.

Hermès 

Τα πιο minimal σανδάλια έρχονται από την Hermès και δεν γίνεται να λείπουν από την καλοκαιρινή σου συλλογή. Τα σανδάλια αυτά θα τα βρεις σε διαφορετικά χρώματα και είμαι σίγουρη ότι θα ταιριάξουν με όλα σου τα outftis.

Celine

Ένα ζευγάρι σανδάλια που είναι απαραίτητα για τις καλοκαιρινές μέρες. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό παπούτσι και θα το ευχαριστηθείς σε κάθε σου βόλτα.

Birkenstock 

Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην αναφέρω τα πιο αγαπημένα μου σανδάλια, που δεν είναι άλλα από τα Birkenstock. Είναι τα πιο άνετα, stylish και βολικά σανδάλια που έχω φορέσει. Πραγματικά ανανεώνω την συλλογή μου σχεδόν κάθε χρόνο.

Όλη η ομορφιά του street style

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Διακόσμησε με το προσωπικό της στυλ την Hermés Birkin τσάντα της

HerNews ka

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στην Εθνική Πινακοθήκη

Her News

Dua Lipa: Το outfit που επέλεξε για τον εορτασμό των 28ων γενεθλιων της

HerNews ka