HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Σπέισι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Ο Κέβιν Σπέισι λέει ότι αναμένει να εργαστεί ξανά σχεδόν αμέσως εάν κριθεί αθώος στη δίκη του στο Ηνωμένο Βασίλειο για σεξουαλική επίθεση.

Ο Σπέισι έδωσε μια συνέντευξη και σε μια ιστορία που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της δίκης του 2022 με τον ηθοποιό Άντονι Ραπ , καθώς και στην επερχόμενη δίκη του, που θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου, στην οποία ο Σπέισι έχει κατηγορηθεί για σεξουαλικές κακοποιήσεις από τρεις διαφορετικούς άνδρες.

 Στη συνέντευξη, ο Σπέισι λέει ότι υπάρχουν σχέδια που θα μπορούσαν να τον δουν να εργάζεται ξανά, ανάλογα με το αποτέλεσμα της δίκης.

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που είναι έτοιμοι να με προσλάβουν τη στιγμή που θα απαλλαγώ από αυτές τις κατηγορίες στο Λονδίνο», είπε. «Το δεύτερο που θα συμβεί, θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν».

Τα σχόλια του Σπέισι έρχονται λίγες μέρες πριν από την εμφάνισή του στις 16 Ιουνίου στο Δικαστήριο του Westminster Magistrates’ Court στο Λονδίνο.

Ο 63χρονος κατηγορήθηκε τον περασμένο Ιούνιο με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος τριών ανδρών, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης ενός ατόμου σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. 

Οι κατηγορίες σχετίζονται με δύο καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός άνδρα τον Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο, με ένα δεύτερο φερόμενο θύμα τον Αύγουστο του 2008 και η τελευταία καταμέτρηση σχετίζεται με ένα τρίτο φερόμενο θύμα σε περιστατικό τον Απριλίου του 2013 στο Gloucestershire, σύμφωνα με την Εισαγγελία του Στέμματος του Λονδίνου.

Απαντώντας στις κατηγορίες, ο Σπέισι είπε σε μια δήλωση ότι, «Αν και είμαι απογοητευμένος με την απόφασή τους να προχωρήσουν, θα εμφανιστώ οικειοθελώς στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατό και θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενάντια σε αυτές τις κατηγορίες, κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξω την αθωότητά μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Μιλά για τον Timothée Chalamet και στάζει…. μέλι

HerNews ka

«Μην τα παρατάτε ποτέ!» το μήνυμα του ρεπόρτερ, Μπέντζαμιν Χολ που έχασε μάτι και πόδι στην Ουκρανία

Her News b

Μάρθα Στιούαρτ: Μετέφερε λαθραία τρόφιμα από την κουζίνα της φυλακής στο κελί της

HerNews ka