HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Μιλά για τον Timothée Chalamet και στάζει…. μέλι

Η Kylie Jenner δεν μπορούσε να συγκρατήσει το χαμόγελο όταν ρωτήθηκε για την ταινία του 2021 “Dune” του ηθοποιού και συντρόφου της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο WSJ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

«Μου αρέσει αυτή η ταινία», είπε χαμογελώντας, όμως δεν σχολίασε περαιτέρω τη σχέση της με τον Chalamet.Kylie Jenner

Αντίθετα, μίλησε για την εμμονή της με άλλες ταινίες επιστημονικής φαντασίας και εκπομπές, αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει πέντε φορές το «House of the Dragon» του HBO.

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι βγαίνουν ραντεβού τον Απρίλιο, όταν μια πηγή είπε στο «Entertainment Tonight» ότι έκαναν παρέα και «βλέπουν που θα παει».

Kylie Jenner

«Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για εκείνη γιατί αισθάνεται πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις της», είπε η πηγή εκείνη την εποχή. «Είναι νέο και συναρπαστικό για την Kylie και διασκεδάζει πολύ».

Καθώς η σχέση τους θερμάνθηκε, η Jenner φωτογραφήθηκε να φεύγει από το σπίτι του Chalamet τον Αύγουστο.

Μετά από μήνες που κράτησε το ειδύλλιο κρυφό, το ζευγάρι βγήκε δημόσια για πρώτη φορά  σε έναν από τους σταθμούς Renaissance World Tour της Beyoncé στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο.

Οι δυο τους δεν ντράπηκαν να μοιραστούν πολλά παθιασμένα φιλιά, παρόλο που ο πρώην της Travis Scott με τον οποίο μοιράζεται την κόρη της Stormi, 5 ετών, και τον γιο Aire, 1 – ήταν επίσης στο πλήθος.

Το ζευγάρι συνέχισε να επιδεικνύει τη σχέση του αργότερα εκείνη την εβδομάδα, ενώ παρακολουθούσε ένα δείπνο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Στη συνέχεια, στις 10 Σεπτεμβρίου, φωτογραφήθηκαν να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να γελούν σε έναν αγώνα τένις του US Open στη Νέα Υόρκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE MÉXICO (@elle_mexico)

Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τη σχέση, η σταρ του reality άφησε να εννοηθεί ότι τα πράγματα γίνονται σοβαρά όταν κατά λάθος αποκάλυψε ότι το φόντο της οθόνης κλειδώματος του iPhone της ήταν μια γλυκιά φωτογραφία με τον Chalamet.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πεκίνο: Θα υποβάλλει σε τεστ εκατομμύρια ανθρώπους

Her News

Φλόριντα: Πως μία τολμηρή σερβιτόρα έσωσε 11χρονο αγοράκι από τα χέρια του πατριού – κακοποιητή του

Her News

Αστεροειδής πέρασε ξαφνικά ξυστά από τη Γη – «Έπιασε στον ύπνο» τους αστρονόμους

Her News