HerNews.gr
Διεθνή

Μάρθα Στιούαρτ: Μετέφερε λαθραία τρόφιμα από την κουζίνα της φυλακής στο κελί της

Η Μάρθα Στιούαρτ δεν άφησε τη φυλάκισή της να την εμποδίσει να ψήσει μερικές γλυκές λιχουδιές.

Ένα νέο κλιπ προεπισκόπησης από το ντοκιμαντέρ του CNN “The Many Lives of Martha Stewart” που ελήφθη από το People ισχυρίζεται ότι η 82χρονη Μάρθα Στιούαρτ μπορεί να είχε “μεταφέρει λαθραία τροφή” στον ιδιωτικό της κοιτώνα στη φυλακή, ώστε να μπορεί να ασκεί την τέχνη της ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα τη δεκαετία του 2000. 

«Όλοι παίρνουν λαθραία τρόφιμα από τις κουζίνες», είπε στο ντοκιμαντέρ η Σούζαν Σπρί, η οποία αυτοχαρακτηρίστηκε ως «φίλη της φυλακής» της Στιούαρτ.

«Δηλαδή, τι άλλο θα φτιάξεις; Εκτός αν πρόκειται για λαθραία τροφή».

Η Μάρθα Στιούαρτ χαμογελά με πίτεςΜια άλλη συγκρατούμενη της Μάρθα Στιούαρτ θυμήθηκε ότι είχε λάβει ένα επιδόρπιο έκπληξη από αυτήν.

«Το πώς επικοινωνήσαμε ήταν με σημείωμα, ένα χειρόγραφο σημείωμα και κάποιος από εκείνο τον τον κοιτώνα, έπρεπε να περιμένεις κάποιον να το πάρει για σένα», θυμάται.

Συνέχισε ισχυριζόμενη ότι κάποτε έλαβε ένα σημείωμα μαζί με ένα ψημένο μήλο από την Στιούαρτ.

Η Μάρθα Στιούαρτ χαμογελά με μια γαλοπούλα

Ο Phipps πρόσθεσε, «Υποψιάζομαι ότι μερικά από αυτά μπορεί να προέρχονται από την καφετέρια, κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε».

«Είναι ένα μεγάλο μέρος για αυτό που έκανε τη φυλακή ανεκτή…είναι αυτή η συντροφιά να μαγειρεύεις και να γιορτάζεις κάποιον που γυρίζει σπίτι. Ευχαρίστησε τον κόσμο που έκανε τον χρόνο της εκεί να πάει τόσο καλά».

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η διάσημη σεφ εξέτισε φυλάκιση πέντε μηνών μεταξύ 2004 και 2005 και ακολούθησαν πέντε μήνες κατ’ οίκον περιορισμό αφού κρίθηκε ένοχη ότι είπε ψέματα στους ομοσπονδιακούς ερευνητές σχετικά με μια πώληση μετοχών που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2001, σύμφωνα με τους New York Times. 

Κατηγορήθηκε ότι ενήργησε βάσει γνώσεων εκ των έσω όταν αποφάσισε να πουλήσει σχεδόν 4.000 μετοχές της ImClone Systems, μιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martha Stewart (@marthastewart)

Κρίθηκε ένοχη για συνωμοσία, παρακώλυση της δικαιοσύνης και δύο κατηγορίες για ψευδείς δηλώσεις.

Η θητεία στη φυλακή της Μάρθα Στιούαρτ έκανε πολύ λίγα για να βλάψει τη φήμη της και την εταιρεία της, τη Martha Stewart Living Omnimedia.

Μάλιστα, μέσα σε λίγους μήνες από την αποφυλάκισή της, έκανε το ντεμπούτο της ένα βιβλίο γεμάτο επιχειρηματικές γνώσεις και συμβουλές, με τίτλο «The Martha Rules».

Έκανε επίσης πρεμιέρα δύο νέων εκπομπών – ένα talk show με τίτλο «The Martha Stewart Show» και το δικό της spinoff «Apprentice», «The Apprentice: Martha Stewart».

Η αυτοκρατορία της έχει αυξηθεί μόνο από τότε, καθώς κυκλοφόρησε δεκάδες νέα βιβλία μαγειρικής, ανέπτυξε μια σειρά προϊόντων CBD για ανθρώπους και ζώα, κυκλοφόρησε μια βιτρίνα του Amazon “World of Martha” και εντυπωσίασε στο εξώφυλλο του τεύχους Sports Illustrated Swimsuit το 2023 ως η γηραιότερη γυναίκα που κοσμούσε ποτέ το εξώφυλλό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martha Stewart (@marthastewart)

Το 2017, η επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι μερικές φορές ανησυχεί για το ότι η φυλάκισή της ξεπερνά όλα όσα έχει καταφέρει.

«Δεν θέλω αυτό να είναι το κύριο πράγμα της ζωής μου. Απλώς δεν είναι δίκαιο», είπε ειλικρινά στην Katie Couric στο ομώνυμο podcast της.

«Δεν είναι καλή εμπειρία και δεν σε κάνει πιο δυνατό», συνέχισε.

Μάρθα Στιούαρτ: “Αν μπορούσα, θα έβγαινα με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Είναι γλύκας!”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάει… γυρεύοντας για νέα αγωγή από τον Τζόνι Ντεπ η Άμπερ Χερντ

Her News b

Συγκλονίζει η Cardi B με την εξομολόγησή της: «Έχασα τον εαυτό μου»

HerNews ka

Ισραήλ: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που τράβηξε selfie για να θυμούνται όλοι τον έρωτά τους & τελικά κατάφεραν να σωθούν

HerNews ka