HerNews.gr
Διεθνή

Τι κρύβει το παλάτι: Το μυστήριο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Τον περασμένο μήνα, η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιά που την κράτησε μακριά από τη δημόσια ζωή, με αναμενόμενη επιστροφή τον Απρίλιο. Οι περιορισμένες πληροφορίες για την υγεία της έχουν τροφοδοτήσει εικασίες και ανησυχίες, προκαλώντας έρευνες από τον Τύπο.

Παρά τον έντονο έλεγχο, η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει σχολιάσει τις ιδιαιτερότητες της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, οδηγώντας σε διάφορες εικασίες.

Αρχικά, υπήρχαν φήμες για πιθανή διάγνωση καρκίνου, τις οποίες διέψευσε αμέσως το Παλάτι του Κένσινγκτον χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Κυκλοφόρησαν επίσης αναφορές για τη μετεγχειρητική διασωλήνωση της πριγκίπισσας, κάτι που επίσης το παλάτι διέψευσε.Kate MiddletonΠρόσφατες εικασίες υποδηλώνουν την πιθανότητα της νόσου του Κρον, προσφέροντας μια πιθανή εξήγηση για την παρατεταμένη ανάρρωσή της, αλλά δεν έχει δοθεί επίσημη επιβεβαίωση.

Εν μέσω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας, υπήρξαν αναφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο για μια υποτιθέμενη κλήση από τη Μέγκαν Μαρκλ για να εκφράσει ανησυχία για την ευημερία της Μίντλετον, τονίζοντας την επιθυμία να παραμεριστούν οι προηγούμενες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εκμεταλλεύτηκαν τις διακοπές των παιδιών τους για να αποσυρθούν στο Sandringham, μια απομονωμένη τοποθεσία ιδανική για ανάκαμψη μακριά από τα δημόσια βλέμματα και τον Τύπο.Καμία επίσημη ενημέρωση από τον Ιανουάριο

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ήταν στις 29 Ιανουαρίου, με τον Βασιλικό Οίκο να δηλώνει την ικανοποιητική πρόοδό της μόλις βγήκε από το νοσοκομείο στο Γουίνδσορ.

Έκτοτε, η Μίντλετον φέρεται να έχει ξαναρχίσει κάποια εργασία από το σπίτι, υπό στενή παρακολούθηση από μια ειδική ομάδα δύο νοσοκόμων.

Ωστόσο, ένα πέπλο μυστικότητας την περιβάλλει, χωρίς να κυκλοφορήσουν εικόνες από τη Λειτουργία των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου. Η αντιθετική αντιμετώπιση της ασθένειας του βασιλιά Καρόλου Γ ‘, η οποία αντιμετωπίζεται με περισσότερη ειλικρίνεια, έχει προκαλέσει διαμάχη στο βρετανικό κοινό.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση αναμένεται να φέρει σαφήνεια, αν και δεν έχει δοθεί επιβεβαιωμένη ημερομηνία.

Κέιτ Μίντλετον: Το ιατρικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθεί όσο αναρρώνει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζάστιν Μπίμπερ: Παρέλυσε το πρόσωπο του – Tι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt

Her News

NASA: Μας δίνει μια γεύση για το πως θα είναι τα σπίτια στον Άρη – Θερμοκήπια και χώροι άθλησης (Εικόνες)

HerNews ka

Μάικλ Τζάκσον: Οι κατήγοροί του θα οδηγηθούν σε δίκη για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης

HerNews ka