HerNews.gr
Beauty

4 Hacks για να δείχνεις πιο ξεκούραστη

Υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν έχεις καταφέρει να κοιμηθείς 8 ώρες, αλλά θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη. Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ποιοτικού ύπνου μπορεί να προκαλέσει τον όλεθρο στο σώμα και τις ορμόνες σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις όμως όλα τα μυστικά που θα βοηθήσουν το πρόσωπο και το βλέμμα σου να δείχνουν πιο φρέσκια, παρά την αϋπνία.

1. Ενυδάτωσε την περιοχή των ματιών σου

Εάν φαίνεσαι κουρασμένη, είναι πιθανό αυτό να φαίνεται και στα μάτια σου. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να φαίνεσαι πιο ξύπνια. Χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα ματιών με καφεΐνη. Μπορεί να βελτιώσει προσωρινά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και να εξομαλύνει την επιφάνεια του δέρματος. Αν μάλιστα περιέχει υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, θα φωτίσει τους μαύρους κύκλους και θα μειώσει το πρήξιμο γύρω από τα μάτια.

2. Η απολέπιση είναι το κλειδί

Εάν η επιδερμίδα σου είναι θαμπή, μπορεί να κάνει ολόκληρο το πρόσωπό σου να φαίνεται κουρασμένο. Η τακτική απολέπιση είναι απαραίτητη για μια λαμπερή επιδερμίδα. Χρησιμοποίησε ένα απαλό χημικό απολεπιστικό, για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μπορείς επίσης να κάνεις φυσική απολέπιση με ένα καθαρό πανί προσώπου πολύ απαλά μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό σίγουρα θα σε κάνει να δείχνεις πιο ξεκούραστη.

3. Κάνε φίλο σου το ρουζ

Το ρουζ βοηθάει να δώσεις ζωή στο πρόσωπό σου. Το δέρμα μας αποτελείται από διαφορετικές αποχρώσεις κι αυτό το καλύπτουμε όταν εφαρμόζουμε foundation και concealer. Το ρουζ αναπαράγει τη φυσική ροή του αίματος που έχουμε όταν τα μάγουλά μας είναι κοκκινισμένα, κάνοντας μας να δείχνουμε πιο ξύπνιες και ζωηρές. Μια φόρμουλα κρεμώδους ρουζ παρέχει ένα απαλό, διάχυτο χρώμα που θα δώσει στο δέρμα σου μια φυσική λάμψη.

4. Προσοχή με το concealer

Ενώ μπορεί να θεωρείς το concealer σωτήριο τις κουρασμένες μέρες, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση για το δέρμα σου. Αναζήτησε ένα κονσίλερ στην ίδια απόχρωση με το δέρμα σου, για να καλύψεις οτιδήποτε στο πρόσωπο και διάλεξε μία έως δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό για την περιοχή κάτω από τα μάτια σου. 

Συμβουλές για φριζαρισμένα μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Τόλμησε μια glossy εκδοχή του κόκκινου κραγιον

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Η θεαματική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

HerNewskl

Υπερμελάγχρωση: Οι 5 τρόποι για την άμεση αντιμετώπιση της

HerNewskl