HerNews.gr
Σχέσεις

4 Πράγματα που παρατηρεί ένας άντρας πάνω σου

Γνώριζες ότι τα πρώτα 6 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να κάνεις μια πρώτη καλή εντύπωση; Τόσο λίγο χρόνο θέλει κι ένας άντρας για να προσέξει μερικά πράγματα πάνω σου, μόλις σε συναντήσει.

Υποθέτω ότι η επόμενη ερώτησή σου είναι, τι ακριβώς προσέχει ένας άντρας σε αυτά τα πρώτα 6 δευτερόλεπτα. Είναι το χαμόγελό σου, το ντύσιμό σου, τα παπούτσια σου, τι από όλα;

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να απορροφά όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες κατά την πρώτη εντύπωση. Οπότε αυτά που προσέχει ένας άντρας για πρώτη φορά πάνω σου είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Παρακάτω θα βρεις όλα τα πράγματα που παρατηρούν οι άντρες σε εμάς τις γυναίκες.

1. Το πρόσωπό σου

Φοράς μακιγιάζ; Κάνεις οπτική επαφή μαζί του; Έχεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο; Ποιο μέρος του σώματος προσέχουν πρώτα οι άντρες;

Γενικά το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ένας άντρας σε εσένα και θα κρίνει αν θα του τραβήξεις γενικά την προσοχή. 

Παρατηρεί επίσης εάν είσαι ήρεμη, ανήσυχη ή αν φοράς πολύ μακιγιάζ.

2. Το χαμόγελό σου

Οι άντρες τρελαίνονται για το γυναικείο χαμόγελο, γιατί υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και αναζωογονητικό σε αυτό. Το χαμόγελο μιας γυναίκας μπορεί να φωτίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο. Επίσης, μπορεί να κάνει την καρδιά ενός άνδρα να χτυπά πιο γρήγορα.

Οι γυναίκες που χαμογελούν συχνά αποπνέουν θετική ενέργεια που κάνει τους άντρες να ελκύονται από αυτές. 

3. Τα μάτια σου

Οι άντρες πάντα γοητεύονταν με τα γυναικεία μάτια, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μάτια είναι ένα από τα πράγματα που οι άνδρες προσέχουν πρώτα στις γυναίκες. 

Μάλλον δεν το σκέφτηκες, αλλά τα μάτια σου μπορούν να πουν πολλά για το πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή και τη συνολική σου διάθεση.

4. Τα μαλλιά σου

Υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές χτενίσματος που θα χρειαζόταν μια μέρα για να τις απαριθμήσω όλες. Θα ήταν ανόητο να πιστεύουμε ότι ένας άντρας ελκύεται από ένα μόνο χρώμα μαλλιών ή τύπο μαλλιών.

Οι άντρες απολαμβάνουν να κοιτάζουν τα μαλλιά σας ανεξάρτητα από το χρώμα ή το μήκος τους. Το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι καθαρά και να μυρίζουν φρεσκάδα.

Επιπλέον, τα μακριά και υγιή μαλλιά είναι σημάδι γονιμότητας και νεανικότητας από τα οποία οι άνδρες έλκονται ενστικτωδώς.

Πρόταση γάμου: Τι πρέπει να σκεφτείς πριν πεις το ναι;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οργασμός: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται

Her News b

Relationship status: Εσύ τι είδους σχέση έχεις;

Her News

Winter coating: Αυτή είναι η πιο τοξική τάση στο dating

HerNewskl