HerNews.gr
Ελλάδα

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Ο καιρός την Τρίτη θα κυλήσει με καλοκαιρινή διάθεση, καθώς οι βροχές θα περιοριστούν σε μεγάλα υψόμετρα στα βουνά μας σε τοπικό επίπεδο και η θερμοκρασία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στη νησιωτική.

Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες σε ορεινές περιοχές θα πυκνώσουν κατά τόπους, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αλλά σε μεγάλα υψόμετρα και διάσπαρτες στη χώρα.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα άνοδο το μεσημέρι. Θα φτάσει τους 32-33 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και 29-30 βαθμούς Κελσίου οι μέγιστες στα νησιά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, το απόγευμα στα βόρεια τμήματα και 5 μποφόρ. Βοριάδες και στο Αιγαίο, 3-5 και στα Δωδεκάνησα μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια στο λεκανοπέδιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 20-32 βαθμούς Κελσίου και θα πνέουν ασθενείς άνεμοι, μεταβλητοί 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό θα είναι παρόμοιο, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγη αραιή συννεφιά και πιθανότητα τοπικής βροχής στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ασθενείς, βόρειοι αρχικά, θα στραφούν μετά το μεσημέρι σε νότιους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

25χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Κάρπαθο – Τι διέταξε η εισαγγελέας

Her News

Κορoνοϊός: «Παράθυρο» και σε 5η δόση για τους άνω των 65

Her News b

Τραγωδία στα Τέμπη: Κακουργηματική δίωξη στον σταθμάρχη Λάρισας – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο – «Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

HerNews ka