HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Άκυρη η…. πρόταση συνεργασίας μεγατόνων με τον οίκο Dior

Ενώ η Mail on Sunday ανέφερε χθες ότι η Μέγκαν Μαρκλ «μπορεί να είναι στα πρόθυρα της υπογραφής μιας σημαντικής συμφωνίας με τον γαλλικό οίκο ραπτικής Dior για να την κάνει πρόσωπο της εταιρείας», η Page Six Style έμαθε ότι δεν υπάρχει τέτοιο συμβόλαιο «μεγάλων δολαρίων» στα σκαριά.

Ένας εκπρόσωπος των Sussexes είπε ομοίως στην Telegraph ότι οι ισχυρισμοί ήταν αναληθείς, με μια πηγή του Dior να προσθέτει ότι η ομάδα του οίκου δεν ήταν «απασχολημένη ως προς το πώς προέκυψε η ιστορία».

Τα δημοσιεύματα ήρθαν λίγες μέρες αφότου η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, χώρισαν τους δρόμους τους με το Spotify , αφού υπέγραψαν συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τον ηχητικό streamer το 2020.

«Υπήρχαν φήμες εδώ και εβδομάδες ότι η Μαρκλ ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με τον Dior, κάτι που έβαλε τα κουτσομπολιά σε υπερένταση», είπε στη Mail ένας «εξέχων κοινωνικός φίλος του Μπέβερλι Χιλς».

«Αν το καταφέρει, τότε κανείς δεν θα θυμάται ότι το ανόητο μικρό podcast της ακυρώθηκε μετά από μια σεζόν».

Είναι αλήθεια ότι οι συνεργασίες με μεγάλους οίκους σχεδιασμού συνοδεύονται από τεράστια ποσά. Η τελευταία συμφωνία του Johnny Depp με τον Dior απέφερε στον ηθοποιό «πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια», ενώ η Jennifer Lawrence επέκτεινε το συμβόλαιό της με τη μάρκα για «μεταξύ 15 και 20 εκατομμύρια δολάρια» το 2014.

Φημολογείται ότι η Μαρκλ φόρεσε ένα full face μακιγιάζ από προϊόντα Dior Beauty την ημέρα του γάμου της το 2018 και στη συνέχεια επέλεξε ένα ναυτικό φόρεμα από την μάρκα για μια εκδήλωση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας το 2018, ένα κρεμ χρώματος Dior Haute Couture φόρεμα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Μαρόκο το 2019 και ένα λευκό φόρεμα και καπέλο από το σπίτι για μια υπηρεσία των ευχαριστιών κατά τη διάρκεια του πλατινένιου ιωβηλαίου της Βασίλισσας το 2022.

Η Δούκισσα του Σάσεξ στράφηκε επίσης στον Dior για πιο προσωπικές στιγμές, φορώντας τη μάρκα κατά τη διάρκεια της βάπτισης του γιου του Πρίγκιπα Archie το 2019 και φορώντας ένα καπέλο Stephen Jones από τον Dior για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 2022.

Ο πρίγκιπας Χάρι, εν τω μεταξύ, φόρεσε ένα τριπλό κοστούμι Dior στη στέψη του πατέρα του τον Μάιο και επέλεξε την ίδια ετικέτα για μια εμφάνιση στο δικαστήριο τον Μάρτιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ραγίζει καρδιές η Jennifer Lopez με την εξομολόγηση για τους γονείς της: «Δεν έλαβα αρκετή αγάπη»

HerNews ka

Heidi Klum: Κάνει ένα διάλειμμα με τον σύζυγό της Tom Kaulitz στη Σαρδηνία – Δείτε τις φωτογραφίες

HerNews ka

Ηταν σε αναρρωτική άδεια για 15 χρόνια και μήνυσε την εταιρεία γιατί δεν του έδωσε αύξηση!

Her News