HerNews.gr
Διεθνή

Ραγίζει καρδιές η Jennifer Lopez με την εξομολόγηση για τους γονείς της: «Δεν έλαβα αρκετή αγάπη»

Η Jennifer Lopez συλλογίστηκε την παιδική της ηλικία σε μια ειλικρινή στιγμή στο νέο της ντοκιμαντέρ,  «The Greatest Love Story Never Told».

Η τραγουδίστρια που μεγάλωσε στο Μπρονξ με δύο αδέρφια, ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε αρκετή αγάπη από τους γονείς της.

«Όταν μεγάλωνα πάντα έψαχνα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπούν», είπε στους τηλεθεατές.

«Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μωρό, ούτε η πρωτότοκη… απλά χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά», συνέχισε η 54χρονη ηθοποιός αναφερόμενη στις αδερφές της Leslie, 56 και Linda 52.Τζένιφερ ΛόπεζΗ Lopez μίλησε επίσης για τους γονείς της, Guadalupe Rodriguez και David Lopez, που χώρισαν τη δεκαετία του ’90.

«Ένιωθα πολύ αγνοημένη από τον πατέρα μου γιατί δούλευε πάντα τα βράδια και μετά κοιμόταν όλη μέρα και δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του», είπε.

«Η μαμά μου ήταν ναρκισσιστική, στο επίκεντρο της προσοχής, της ζωής ενός ατόμου τύπου πάρτι άνιμαλ», πρόσθεσε η Lopez.

Η τραγουδοποιός προηγουμένως αναφέρθηκε στη δύσκολη σχέση της με τη μητέρα της στο ντοκιμαντέρ του Netflix του 2022, “Halftime”.Jennifer Lopez's Dad Sweetly Raves About Her Delola Cocktails — Watch«Η μαμά μου είναι μια πολύ περίπλοκη γυναίκα και κουβαλάει πολλές αποσκευές, ήθελε να είμαστε ανεξάρτητοι και ποτέ να μην βασιζόμαστε σε έναν άντρα», εξήγησε η Jennifer Lopez.

«Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε επίσης σκληρή», συνέχισε.

Το δίδυμο μητέρας-κόρης έκανε επίσης «ένα διάλειμμα» η μία από την άλλη όταν η Lopez αψήφησε τις επιθυμίες της μαμάς της αποκλείοντας να πάει στο κολέγιο.Jennifer Lopez says her mom used to "beat" her as a child | Marca

«Ήθελα να δοκιμάσω τον χορό full time… Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα: «Αυτό πρέπει να κάνω»», θυμάται.

Η Jennifer Lopez έχει πλέον καλές σχέσεις και με τους δύο γονείς της και μάλιστα μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram για τον David την Ημέρα του Πατέρα πέρυσι.Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ

«Μπαμπά, σε αγαπώ», έγραψε, στην οποία εκείνος απάντησε: «Σε ευχαριστώ, γλυκιά μου, σε αγαπώ περισσότερο».

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η σταρ θυμήθηκε ότι βρέθηκε σε καταχρηστικές σχέσεις.

«Το να σε ρίχνουν και να σε χειρίζονται έτσι δεν είναι διασκεδαστικό. Θέλω να πω, δεν ήμουν ποτέ σε σχέση όπου με ξυλοκόπησαν, δόξα τω Θεώ», είπε.

«Αλλά σίγουρα με έχουν χειραγωγήσει και μερικά άλλα δυσάρεστα πράγματα», διευκρίνισε, επιλέγοντας να μην κατονομάσει κανέναν από τους πρώην της.

Jennifer Lopez: Μιλά για τις προηγούμενες καταχρηστικές σχέσεις της – «Έπιασα πάτο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντόλι Πάρτον: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ σύνταξη. Ελπίζω να πεθάνω στη μέση ενός τραγουδιού στη σκηνή κάποια μέρα»

HerNews ka

ΗΠΑ: 21χρονος αποκεφάλισε τη σύζυγό του τέσσερις μήνες μετά τον γάμο

Her News

Ματ Ντέιμον: Αποκαλύπτει γιατί το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν «κόλαση»

HerNews ka