HerNews.gr
Beauty

Chiara Ferragni: Αποδεικνύει πως οι χρωματιστές σκιές ματιών είναι τάση

Chiara Ferragni

H Chiara Ferragni είναι μια celebrity που αγαπά τη μόδα και υιοθετεί πιστά τις τάσεις, ενώ πολλές φορές δίνει και τη δική της πνοή στα trends. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην υιοθετήσει και την τάση των χρωματιστών σκιών, που κυριαρχεί μαζί με αυτών των χρωματιστών eyeliners.

Τα έντονα χρώματα είναι πρωταγωνιστές στο φετινό μακιγιάζ του φθινοπώρου και του χειμώνα, δίνοντας μια ανοιξιάτικη πνοή στην εμφάνισή μας.Chiara Ferragni: Αποδεικνύει πως οι χρωματιστές σκιές ματιών είναι τάση

Η Chiara Ferragni δε θα μπορούσε να μην υιοθετήσει το παραπάνω trend και εμφανίστηκε με έντονη μπλε σκιά στα μάτια της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Chiara Ferragni: Αποδεικνύει πως οι χρωματιστές σκιές ματιών είναι τάση

Tα έντονα χρώματα αποτελούν την απόλυτη τάση, αφού σπάνε τη μονοτονία και έρχονται σε αντίθεση με τα πιο μουντά χρώματα που επικρατούν συνήθως το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οι πολύχρωμες σκιές και τα eyeliners που επικρατούν στις τάσεις δεν είναι τόσο θερμά, όσο είναι ψυχρά, δημιουργώντας έντονη αντίθεση με το ευρύτερο μακιγιάζ σας ή και το χρώμα των ρούχων σαςChiara Ferragni: Αποδεικνύει πως οι χρωματιστές σκιές ματιών είναι τάση

Η Chiara Ferragni συνδύασε τη μπλε σκιά της και δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό smokey eye, συνδυάζοντάς το με μια μαύρη σκιά, επίσης. Πρόσθεσε ακόμα ασημί glitter και ακολούθησε έναν πιο ήπιο τόνο στο υπόλοιπο πρόσωπο. Με nude-ροζ κραγιόν και αντίστοιχο χρώμα στα ζυγωματικά.

Chiara Ferragni: Μας παρουσιάζει το ultra feminine παπούτσι Shake της Louis Vuitton

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γήρανση των μαλλιών: Πώς θα καθυστερήσετε τις γκρίζες τρίχες

Her News

Ανάποδο γαλλικό: Βρήκαμε το πιο διακριτικό και κομψό μανικιούρ του 2023

HerNewskl

Face mist: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Her News