HerNews.gr
Beauty

Face mist: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το face mist κάνει περισσότερα από το να παρέχει απλώς μια ώθηση ενυδάτωσης. Ορισμένα face mists έχουν καταπραϋντικά οφέλη κι αναζωογονούν τη θαμπή επιδερμίδα, ενώ άλλα βοηθούν στην ηρεμία του ερεθισμού κι ενισχύουν τον φραγμό του δέρματος.

Κάθε φορά που το δέρμα αισθάνεται επιπλέον στεγνό, ένα face mist μπορεί πάντα να το αναζωογονήσει.  Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτό το προϊόν.

Πώς να εντάξετε ένα face mist στη ρουτίνα σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρήσης ενός face mist. Ψεκάστε για αναζωογόνηση το μεσημέρι ή όποτε νιώθετε το δέρμα σας ξηρό. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε ένα στο γραφείο σας για λίγη άμεση ανανέωση στο κουρασμένο δέρμα.

Αυτό το προϊόν λειτουργεί τέλεια ως τονωτικό. Για μέγιστη ενυδάτωση, μην το χρησιμοποιείτε μόνο ως ενυδατικό τονωτικό. Απλώστε το face mist στον ορό και την ενυδατική σας κρέμα και προσθέστε ένα τελευταίο spritz στο τέλος της ρουτίνας σας για να σφραγίσετε επιπλέον υγρασία.

Μην ξεχνάτε να αφήνετε το face mist να απορροφάται από το δέρμα μετά από κάθε ψεκασμό. Χτυπήστε απαλά το δέρμα σας μετά την εφαρμογή για να το βοηθήσετε να απορροφηθεί πιο γρήγορα και να εισχωρήσει στο δέρμα σας.

Καταπολέμηση της ξηρότητας

Για όσες έχουν ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε face mists που περιέχουν ισχυρές ενυδατικές ουσίες, όπως γλυκερίνη κι υαλουρονικό οξύ, καθώς και αντιοξειδωτικά για την προστασία του δέρματος από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Επίσης μια φόρμουλα χωρίς άρωμα είναι εξαιρετική επιλογή για όσες προτιμούν προϊόντα χωρίς άρωμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε την τάση του latte makeup

HerNewskl

Υαλουρονικό οξύ: Απαντήσαμε σε όλες τις απορίες σας για το μαγικό συστατικό!

HerNewskl

U Cut: Το it κούρεμα για όσες θέλουν να χαρίσουν όγκο στα μαλλιά τους

HerNewskl