HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τελευταίο, επικό, προεκλογικό backstage TikTok -Τι είναι GRWM, αδημοσίευτες σκηνές & το βρίσιμο της Μαρέβας!

Μετά το viral haul και την ατάκα «ώπα Φαίδων», ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,  «ξαναχτυπά» στο TikTok. «Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του ”Watch till the end”», γράφει στη λεζάντα τού σχεδόν 1,5 λεπτού βίντεο, προϊδεάζοντας τους ακολούθους ότι στο τέλος είναι το καλό!

Το βίντεο περιλαμβάνει πλούσια παρασκήνια από τις επισκέψεις και περιοδείες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε Χαλκιδική Θεσσαλονίκη, Αμφιλοχία και Πάτρα.

@kyriakosmitsotakis_ Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δείχνει τα απαραίτητα αξεσουάρ που έχει μαζί του στις περιοδείες (σημειώσεις, μαντήλι, χτένα και  νερό), κάνει αναφορές ξανά στον μικρό Φαίδωνα – καθώς και ο ίδιος πήγε να πέσει όταν ανέβηκε σε εξέδρα για να μιλήσει – και κλείνει με αναφορές στο αγαπημένο του φαγητό τα ντολμαδάκια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Her News b

Θάσος: Το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από επιστολή μαθητών και συλλόγου στέλνει σε σχολείο του νησιού τεχνολογικό εξοπλισμό

Her News b

Εισαγγελέας: Πρόταση να κριθεί ένοχος ο Δ. Λιγνάδης για τους 3 από τους 4 βιασμούς

Her News