HerNews.gr
Beauty

Micro needling: Βρήκαμε την αγαπημένη θεραπεία των celebrities στο Chic and Beauty

Chic and Beauty

To micro needling είναι μια από τις πιο ανατρεπτικές εξελίξεις στον χώρο της αισθητικής ιατρικής και της περιποίησης του δέρματος και εμείς επιλέγουμε το Chic and Beauty!

micro needling

Πιο συγκεκριμένα αποτελεί μια επαναστατική τεχνική που εφαρμόζεται σε ειδικά καταρτισμένα κέντρα δερματολογίας και αισθητικής, με σκοπό τη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος.

Τι είναι το micro needling;

Είναι μια τεχνική αισθητικής ιατρικής που περιλαμβάνει την εφαρμογή μικρών, λεπτών βελόνων στο δέρμα. Αυτές οι βελόνες δημιουργούν μικροτραυματισμούς στην επιδερμίδα, ενθαρρύνοντας την αναγέννηση και ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

 Ποια είναι η σημασία του για το δέρμα σας;

Αρχικά, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υφή, την ελαστικότητα και την αντοχή του. Αυτό οδηγεί σε μια πιο νεανική, λαμπερή εμφάνιση και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων, δυσχρωμιών και ουλών.

Ποια είναι τα οφέλη του για το δέρμα;

Bελτιώνει τη φυσική ανανέωση του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, αναζωογονεί την επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πόρων, τη βελτίωση των δυσχρωμιών και των ουλών, καθώς κάνει το δέρμα πιο απαλό και πιο φωτεινό.

Ποιοι μπορούν να κάνουν τη θεραπεία;

Eίναι κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους, να μειώσουν τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις ουλές ή τους πόρους. Είναι επίσης κατάλληλο για άτομα με ακμή ή ευερέθιστο δέρμα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία  πραγματοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό σε εξειδικευμένα δερματολογικά κέντρα. Αρχικά, ο δερματολόγος ή ο επαγγελματίας αισθητικής εφαρμόζει ένα τοπικό αναισθητικό στο δέρμα για την άνετη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο που περιλαμβάνει μικρές, λεπτές βελόνες. Οι βελόνες αυτές απαλά διεισδύουν στο δέρμα σε διάφορα βάθη, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και τον στόχο της θεραπείας. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά και διαρκούν.

Μετά την ολοκλήρωση του, μπορεί να εφαρμοστούν ειδικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, όπως σέρουμ και μάσκες, που ενισχύουν τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος και βελτιώνουν τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Πόσο διαρκεί η ανάρρωση;

Η διάρκεια της ανάρρωσης του micro needling  το  είναι συνήθως σύντομη. Το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει ελαφρύ ερυθηματώδες ή ελαφρύ πρήξιμο μετά τη θεραπεία, αλλά αυτά τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες ή μερικές ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές δραστηριότητες τους αμέσως μετά τη θεραπεία.

micro needling

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για εμφανή αποτελέσματα;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ατόμου. Γενικά, για εμφανή αποτελέσματα, συνήθως συνιστάται μια σειρά από 3 έως 6 συνεδρίες μεταξύ των οποίων υπάρχει ένα διάστημα ανάρρωσης.

Πόσο διαρκούν το αποτελέσματα του;

Τα αποτελέσματα του διαρκούν γενικά αρκετούς μήνες, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης συνεχίζεται μετά τη θεραπεία.

Επικοινωνία

chicandbeauty.gr

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι *Πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου

  • 210-5777457
  • 210-5777606
  • 210-5714424

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H χωρίστρα στο πλάι επιστρέφει δυναμικά και είναι so stylish!

HerNewskl

Βρες την κατάλληλη απόχρωση foundation για την επιδερμίδα σου

Her News

Hair trends: Αυτή είναι η viral απόχρωση μαλλιών που ανέδειξε το TikTok

HerNewskl