HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Διοχετεύει την Britney Spears με αστραφτερό κορμάκι για το Swarovski x Skims

Η Kim Kardashian έδωσε άφθονα vibes της Britney Spears καθώς σχεδίαζε τη νεότερη συνεργασία των Skims στο Instagram την Πέμπτη, με τη σταρ του ριάλιτι να είναι εκθαμβωτική με μια σειρά από κρυστάλλινες εμφανίσεις.

“SWAROVSKI X SKIMS: μια πρώτη στο είδος της συνεργασία που συνδυάζει την εμβληματική αίγλη της @Swarovski με τις καινοτόμες φόρμες της @SKIMS, καταλήγοντας σε μια μοναδική κρυσταλλωμένη συλλογή”, έγραψε η Kim Kardashian στη λεζάντα της ανάρτησής της, ανακοινώνοντας ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. 

Σε μια φωτογραφία, η Kardashian μεταδίδει την Britney Spears με ένα nude κορμάκι καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski που φέρνει αναμνήσεις από το εμβληματικό catsuit της ποπ σταρ στο μουσικό βίντεο “Toxic”

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν

Britney Spears

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει την Kim και μια σειρά μοντέλων φορώντας μπεζ κολάν και τοπ με κρυστάλλους, ενώ άλλες φωτογραφίες δείχνουν nude κορμάκια και κρυστάλλινη εμφάνιση, σαν ένα αστραφτερό, διαφανές φόρεμα.

Η Kardashian συνδύασε τις φόρμες της με χοντρά κρυστάλλινα τσόκερ και πολλά στοιβαγμένα βραχιόλια, έχοντας τα μαλλιά της μακριά και ξανθά.

Μοντέλα skims

Η Kardashian είπε στους New York Times ότι η σειρά σχεδιάστηκε για να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα αλλά «υπερφανταχτερές αυτή τη σεζόν», με την κυκλοφορία να σχεδιάζεται επίτηδες ενόψει των γιορτών.

«Αισθάνομαι ότι πραγματικά ενσαρκώνει αυτό που είμαι, με το να είμαι πραγματικά απλοϊκή, αλλά μετά έχω αυτή την πλήρη λαμπερή θηλυκή πλευρά», πρόσθεσε. «Πηγαίνω για δείπνο στη μαμά μου, και όλοι είναι με πιτζάμες, και εγώ με φουλ Swarovski. Απλώς αυτή είμαι».

Κιμ Καρντάσιαν

Το αστέρι Hulu είναι το δεύτερο διάσημο πρόσωπο που τιμά το “Toxic” αυτή την εβδομάδα. Η Paris Hilton ντύθηκε με μια άλλη φόρμα από το βίντεο για το Halloween, φορώντας μια μπλε στολή αεροσυνοδού, όπως και η Spears.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεταλλικές τσάντες: H τάση που επαναλαμβάνεται & που θα σαρώσει φέτος φθινόπωρο

HerNews ka

Ένας οδηγός φροντίδας για χρυσά κοσμήματα

Her News

Πορτοκαλί: Η χρωματική τάση του καλοκαιριού στη μόδα – Πως να το φορέσεις

Her News