HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Τσουρός: Μένει ή φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; – Η απάντηση του στην ίδια

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Τσουρό να αποχωρεί από το “Mega Καλημέρα” και να αναλαμβάνει τη δική του εκπομπή στη νέα σεζόν.

Με αφορμή αυτό, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός έκαναν μια κουβέντα στον αέρα της εκπομπής όπου ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε τη θέση του.

Για την ακρίβεια, αιτία στάθηκαν οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και η Ελεονώρα Μελέτη απευθύνθηκε στον Κώστα Τσουρό λέγοντάς του: «Εγώ πάντως εμπνεύστηκα από την Ελένη Τσολάκη, η αλήθεια είναι. Και θα υιοθετήσω τις δηλώσεις της. “Θα είμαι δίπλα του σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει”. Για τον Τσουρό το λέω».

Με τον Κώστα Τσουρό να της απαντά: «Νόμιζα ότι το λες για τον Κωνσταντάρα».

«Εσύ δεν είσαι στην εκπομπή; Ο Κωνσταντάρας έχει κλείσει στον ΣΚΑΪ από όσο ξέρω» είπε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να τη ρωτά: «Γιατί; Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι».

«Όχι αλλά επειδή ακούγονται διάφορα, λέω εγώ τώρα… “Είχα μάθει για την πρόταση που είχε αλλά το κράτησα μυστικό, όπως κάνουν οι φίλοι”» συνέχισε αστειευόμενη η Ελεονώρα Μελέτη.  «Εδώ θα κάθομαι. Δεν σε έχουν ενημερώσει καλά. Αυτή η καρέκλα δεν αλλάζει εκτός αν κάτσει η Ραμόνα Βλαντή που θέλει να είναι δίπλα σου. Για τη Ραμόνα φεύγω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Φραγκολιάς: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου καθυστέρησε γιατί…»

Her News b

Οι Ελεάνα & Χριστίνα Βραχάλη «αποκαλύπτονται» και μιλούν για τη σχέση τους!

Her News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ακόμα δεν έχω να πω κάτι για το τηλεοπτικό μου μέλλον»

Her News b