HerNews.gr
Beauty

Pamela’s updo: Το δοκίμασε η Dua Lipa και μας μάγεψε

Pamela’s updo

Το Pamela’s updo ήταν τάση όλο το καλοκαίρι ξεκινώντας από το TikTok και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το φθινόπωρο του 2022.

Είναι ιδιαίτερα σέξι και ταυτόχρονα chic και είναι η τέλεια λύση για τις βραδινές εξόδους σας ή και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας, για παράδειγμα μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κάποιο γάμο ή σε κάποια βάφτιση.

Μπορείτε να δείτε εδώ το πρώτο και επίσημο Pamela’s updo

Pamela's updo: Το δοκίμασε η Dua Lipa και μας μάγεψε

To συγκεκριμένο χτένισμα έχει επιρροές από τα 90’s και φέτος απέκτησε μια πιο σύγχρονη μορφή, αφού το υιοθέτησαν πάρα πολλές γυναίκες, ανάμεσα σε αυτές και διάσημες κυρίες της ξένης showbiz. Η Kim Kardashian το έχει υιοθετήσει άπειρες φορές και το έχει υποστηρίξει πολύ, ενώ, όπως έχουμε δει και η Kylie Jenner έχει εμφανιστεί με το συγκεκριμένο.

Τώρα ήρθε η σειρά μιας ακόμα διάσημης κυρίας να το δοκιμάσει. Η Dua Lipa εμφανίστηκε με αυτό και μπορούμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε.

Η Dua Lipa μας εντυπωσίασε και την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω βλέποντάς την με αυτό το look στα μαλλιά της. Ειδικότερα, εάν είστε κι εσείς καστανομάλλες, τότε βρήκατε το alter ego σας, που θα σας πείσει να το υιοθετήσετε σύντομα. Η Dua Lipa μας έδειξε τον δρόμο και νομίζουμε πως πολλές θα τον ακολουθήσουμε.

Συγκεκριμένα, ο hairstylist της, Rio Sreedharan, μάζεψε τα μαλλιά της διάσημης τραγουδίστριας, δίνοντας αρκετό όγκο στην κορυφή τους και κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση. Το updo της απογείωσαν οι αφέλειες που υπήρχαν περιμετρικά του προσώπου της, οι οποίες αγκάλιαζαν το όμορφο πρόσωπό της και απογείωναν το look της. Με το συγκεκριμένο μακιγιάζ, η διάσημη τραγουδίστρια έμοιαζε με Γαλλίδα και συγκεκριμένα με Παρισιάνα, εναρμονισμένη πλήρως με το περιβάλλον που ήταν.

Το look της απογείωσε το μακιγιάζ της, όπου η makeup artist Samantha Lau της δημιούργησε ένα make up look σε γήινες αποχρώσεις για τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη. Όλο το μακιγιάζ της ήταν σε ροζ αποχρώσεις, θυμίζοντάς μας το μονόχρωμο μακιγιάζ, που έχουμε δει ήδη ότι θα είναι πολύ της μόδας και αγαπητό trend φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα. Όπως και τα μαλλιά της, έτσι και το μακιγιάζ της απέπνεαν έναν αέρα Παρισιού. Ένα άκρως chic, θηλυκό και εντυπωσιακό look.

Δείτε εδώ την Dua Lipa με Pamela’s Updo

Pamela's updo: Το δοκίμασε η Dua Lipa και μας μάγεψε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά

HerNews ka

4 συμβουλές δερματολόγων για να είναι πιο απαλές & λείες οι μασχάλες σας

HerNews ka

Skincare: Πώς θα αλλάξετε τη ρουτίνα σας μετά τις διακοπές σας;

HerNewskl