HerNews.gr
Health

Ιδέες για υγιεινά σνακ στο γραφείο

Τα υγιεινά σνακ στο γραφείο είναι απαραίτητα για τις περισσότερες πολυάσχολες γυναίκες. Μερικές φορές το μεσημεριανό σας δεν σας κρατά χορτάτες όλη την ημέρα, ή, ακόμη χειρότερα, μερικές φορές απλώς δεν έχετε χρόνο για μεσημεριανό. Αν ποτέ βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφοδιαστεί με κάτι νόστιμο, που θα σας κρατήσει μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Χρειάζεστε μερικές ιδέες; Ακολουθεί μια λίστα με υγιεινά σνακ για τη δουλειά που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας.

Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή για την καρδιά, επειδή μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνουν τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης. Εκτός από το ότι είναι καλά για την καρδιά σας, διατηρούνται πολύ καιρό, καθιστώντας το μέρος ως ένα από τα κορυφαία σνακ γραφείου.

Τόνος

Ο τόνος είναι πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, χωρίς σχεδόν καθόλου λίπος. Περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται από το σώμα για την ανάπτυξη και τη διατήρηση του άπαχου μυϊκού ιστού. Ο τόνος σε κονσέρβα μπορεί να είναι μια καλή πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων για την καρδιά.

Ρεβίθια ψητά

Τα ρεβίθια είναι μια εξαιρετική vegan και χωρίς γλουτένη πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών. Περιέχουν επίσης εξαιρετικά επίπεδα σιδήρου, βιταμίνης Β6 και μαγνησίου. Το ψήσιμο τους στο σπίτι καθιστά πολύ πιο εύκολο να τα απολαύσετε στη δουλειά ως σνακ γραφείου. 

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας. Φτιαγμένη από τους σπόρους του δέντρου κακάο, είναι μια από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών στον πλανήτη. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να βελτιώσει την υγεία και να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Βέβαια δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα φρούτα, ως μια πολύ υγιεινή επιλογή για σνακ, στο γραφείο κι όχι μόνο. 

Τέλος, μην ξεχνάμε τις σαλάτες. Μπορείτε να ετοιμάσετε αν θέλετε μια σαλάτα από το σπίτι σας, έτσι ακριβώς όπως σας αρέσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ημικρανία: Αντιμετώπιση των συμπτωμάτων

Her News

Προστασία από τις αλλεργίες του φθινοπώρου

Her News

6 τρόποι για να γίνει το πρωινό ξύπνημα το αγαπημένο κομμάτι της ημέρας σας

Her News b