HerNews.gr
Beauty

Απολέπιση: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μύθοι που κατέρριψε το Chic and Beauty

απολέπιση

Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι μια διαδικασία που έχει επικρατήσει στον χώρο της ομορφιάς και το Chic and Beauty θέλει να αναφερθεί αναλυτικά σε αυτήν. 

απολέπιση

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν ορισμένοι μύθοι που περιβάλλουν αυτήν τη διαδικασία και μπορούν να προκαλέσουν παρανοήσεις. 

Ας εξετάσουμε μερικούς από αυτούς τους μύθους και ας αναφερθούμε μόνο  στην αλήθεια.

“Η απολέπιση είναι κατάλληλη μόνο για γυναίκες”

 Αυτός ο μύθος είναι εντελώς αναληθής. Η απολέπιση είναι μια διαδικασία που μπορεί να επωφελήσει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. Οι άνδρες επίσης μπορούν να απολεπίζουν το δέρμα τους για να αφαιρέσουν νεκρά κύτταρα και να βελτιώσουν την υφή του δέρματος τους.

απολέπιση

Το πίλινγκ είναι μια διαδικασία που αφορά την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος και δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε ένα φύλο.

“Η απολέπιση προκαλεί ερεθισμούς και ερυθρότητα”

Αν και η απολέπιση μπορεί να προκαλέσει κάποια ερυθρότητα και ερεθισμούς μετά τη διαδικασία, αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Οι περισσότερες απολεπίσεις γίνονται με προϊόντα που είναι σχεδιασμένα να είναι απαλά στο δέρμα και δεν προκαλούν έντονους ερεθισμούς, εφόσον χρησιμοποιούνται σωστά. Είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα απολέπισης που είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνονται στη συσκευασία.

“Η απολέπιση προκαλεί υπερβολική ξηρότητα”

Αν και το peeling μπορεί να προκαλέσει κάποια προσωρινή ξηρότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι προκαλεί υπερβολική ξηρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ανοίγει τους πόρους του δέρματος, επιτρέποντας στα ενυδατικά προϊόντα να απορροφηθούν καλύτερα.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα ή έλαιο μετά την απολέπιση για να διατηρήσετε την ενυδάτωση του δέρματος σας.

“Η απολέπιση είναι επώδυνη”

 Αυτός ο μύθος είναι αβάσιμος. Το peeling δεν πρέπει να προκαλεί πόνο, αλλά μια ελαφριά αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας. Εάν αισθάνεστε έντονο πόνο κατά την απολέπιση, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να σταματήσετε τη διαδικασία και να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία του Chic and Beauty.

απολέπιση

“Η απολέπιση είναι μόνο για νεαρές ηλικίες”

Το peeling δεν είναι μόνο σε νεαρές ηλικίες. Ανεξάρτητα από το φύλο ή την ηλικία, το peeling μπορεί να είναι ωφέλιμο για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Eπίσης, βοηθά στην αφαίρεση νεκρών κυττάρων, την προώθηση κυτταρικής ανανέωσης και την ενίσχυση της φυσικής αντιμετώπισης των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

Chic and Beauty: Oι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Επικοινωνία

chicandbeauty.gr

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1, Περιστέρι *Πλησίον Μετρό Αγ. Αντωνίου

  • 210-5777457
  • 210-5777606
  • 210-5714424

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαδεροθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα τάση των stars

Her News b

Jennifer Lopez: Έκοψε μακριές αφέλειες κατευθείαν από τα 70’s

HerNewskl

Face Oils: Τι είναι και τι προσφέρουν στην επιδερμίδα σου;

Her News