HerNews.gr
Beauty

Μανικιούρ: Πώς μπορείτε να το διατηρήσετε περισσότερο το καλοκαίρι;

μανικιούρ

Ένα σημαντικό μυστικό για να διατηρήσεις το μανικιούρ σου για περισσότερο χρόνο είναι να βεβαιωθείς ότι τα νύχια σου είναι πλήρως στεγνά πριν εφαρμόσεις το μανό.

Το να έχεις στεγνά νύχια είναι κρίσιμο για να αποφεύγεις το ξεφλούδισμα και την πρόωρη φθορά του manicure.

νυφικό μανικιούρ

Η Julie Kandalec συνιστά το στεγνό μανικιούρ, όπου δεν γίνεται μούλιασμα των νυχιών σε νερό πριν την εφαρμογή του μανό. Το μούλιασμα των νυχιών μπορεί να προκαλέσει απορρόφηση υγρασίας από τα νύχια, καθιστώντας τα πορώδη και δυσκολότερα να διατηρήσουν το manicure.

Μανικιούρ: Πώς μπορείτε να το διατηρήσετε περισσότερο το καλοκαίρι;

νυφικό μανικιούρ

Εάν δεν μπορείς να αποφύγεις το μούλιασμα, βεβαιώσου ότι η επιφάνεια των νυχιών είναι πλήρως στεγνή πριν εφαρμόσεις το μανό.

Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες άλλες συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το manicure σου:

  • Χρησιμοποίησε βάση νυχιών: Η εφαρμογή μιας βάσης νυχιών πριν από το μανικιούρ μπορεί να προστατέψει τα νύχια σου και να βοηθήσει να διατηρήσεις το χρώμα και την αντοχή του μανικιούρ. Η βάση νυχιών λειτουργεί ως ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα που εμποδίζει την απορρόφηση υγρασίας από τα νύχια και παρέχει μια ομαλή επιφάνεια για την εφαρμογή του χρώματος.
  • Χρησιμοποίησε καλής ποιότητας προϊόντα: Επέλεξε υψηλής ποιότητας μανό και top coat για να εξασφαλίσεις μακρά διάρκεια και αντοχή στο manicure σου. Οι καλές ποιότητας προϊόντα έχουν καλύτερη σύνθεση και διάρκουν περισσότερο στα νύχια.
  • Αποφεύγει τις δραστηριότητες που μπορούν να φθείρουν το manicure: Προσπάθησε να αποφεύγεις δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν φθορά στο μανικιούρ, όπως το σφίξιμο αντικειμένων, το κάψιμο, το πλύσιμο σκευών χωρίς γάντια κλπ. Προστάτευσε τα νύχια σου από την καθημερινή φθορά για να διατηρήσεις το μανικιούρ σου αναλλοίωτο.
  • Εφάρμοσε top coat τακτικά: Η εφαρμογή ενός top coat πάνω από το μανικιούρ σου μπορείνα προσθέσει επιπλέον προστασία και λάμψη. Το top coat δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ πάνω από το χρώμα, βοηθώντας να αποτρέψει το ξεφλούδισμα και να παρατείνει τη διάρκεια του μανικιούρ. Εφαρμόζεται τακτικά, κάθε 2-3 ημέρες ή αναλόγως τις ανάγκες σου.
  • Προστατέψου από το νερό: Όταν έρχεσαι σε επαφή με νερό, όπως καθαρισμός, πλύσιμο ρούχων ή πλυντήριο πιάτων, φρόντισε να φοράς γάντια για να προστατεύσεις το μανικιούρ σου από την υγρασία. Το νερό μπορεί να αποδυναμώσει το μανικιούρ και να το κάνει να ξεφλουδίζει πιο γρήγορα.
    • Καλή χρήση των χεριών: Φρόντισε να χρησιμοποιείς τις άκρες των δαχτύλων σου αντί για την επιφάνεια των νυχιών για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα του μανικιούρ. Αποφεύγεις να χρησιμοποιείς τα νύχια σου ως “εργαλείο” για να ανοίξεις κουτιά ή να κάνεις άλλες καθημερινές εργασίες που μπορούν να προκαλέσουν φθορά.

    Σου έσπασε το νύχι; Ο πιο εύκολος τρόπος για να το φτιάξεις

     Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη θεραπεία που κάνει σύσφιξη του δέρματος

Her News

Ξανθά μαλλιά: Όσα θες να ξέρεις από μια colour expert

Her News

Tips για λαμπερό καλοκαιρινό make up ακόμη και τις ημέρες του καύσωνα

Her News