HerNews.gr
Ταξίδια

6 Λόγοι για να επισκεφτείτε την Ευρώπη το καλοκαίρι

Ακόμα σχεδιάζετε τον προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών σας; Επισκεφθείτε την Ευρώπη. Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορείτε να ανακαλύψετε ωραίους προορισμούς.

Η Ευρώπη φαίνεται να έχει γίνει το hotspot για καλοκαιρινές διακοπές τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας στους ταξιδιώτες απόλυτα ευχάριστες διακοπές.

Η ποικιλία των ευρωπαϊκών τοπίων, οι λαχταριστές κουζίνες, η αρχιτεκτονική, η πλούσια ιστορία, η υπέροχη χλωρίδα και πανίδα και πολλά άλλα συνδυάζονται για να κάνουν την Ευρώπη μια τέλεια καλοκαιρινή απόδραση.

Ακολουθούν 6 λόγοι για τους οποίους η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στη λίστα με τα μέρη για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Οι παραλίες

Απομονωμένοι κολπίσκοι και ειδυλλιακές χρυσές παραλίες, υπάρχουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Ποζιτάνο, ένα γραφικό χωριό στη Νότια Ιταλία. Επίσης, η Πορτογαλία έχει τεράστιες παραλίες, που είναι ιδανικές για οικογένειες. 

Τα βουνά

Οι ελβετικές Άλπεις γεμάτες με μαγευτικές κορυφές, γραφικά χωριά, γοητευτικά σαλέ και φυσικά μερικές από τις πιο εκθαμβωτικές λίμνες του κόσμου.

Η τέχνη, η αρχιτεκτονική και η ιστορία

Από την αναγεννησιακή γοητεία της Ιταλίας και τα εντυπωσιακά μαυριτανικά ερείπια της Ισπανίας μέχρι τους υπέροχους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς της Αγγλίας και της Κεντρικής Ευρώπης, η Ευρώπη έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία αρχιτεκτονικών στιλ στον κόσμο.

Η Ευρώπη είναι διάσημη για τις γοητευτικές πλατείες της. Η Πράγα, το Άμστερνταμ, η Βαρσοβία, η Νίκαια ή η Ρώμη ξεχωρίζουν για την ιστορία τους.

Οι αγορές και τα ψώνια

Σίγουρα η Ευρώπη είναι ο απόλυτος προορισμός για ψώνια. Είτε αναζητάτε δημιουργίες σχεδιαστών κατά παραγγελία, είτε κάτι από την τοπική αγορά, οι ευρωπαϊκές πόλεις είναι το μέρος που πρέπει να αναζητήσετε. 

Η απολαυστική κουζίνα

Ένας λόγος για τον οποίο οι ταξιδιώτες επισκέπτονται τις ευρωπαϊκές πόλεις είναι λόγω των λαχταριστών λιχουδιών που έχει να προσφέρει ο κάθε τόπος στους επισκέπτες. Όταν βρίσκεστε στην Ευρώπη, απολαύστε αυθεντικές ιταλικές, γαλλικές, βελγικές, γερμανικές και άλλες νόστιμες κουζίνες και τοπικά κρασιά.

Η νυχτερινή ζωή

Η έντονη νυχτερινή ζωή προσελκύει όσους λατρεύουν τα πάρτι, να επισκεφτούν μερικές ευρωπαϊκές πόλεις. 

Η μέρα της εβδομάδας με τις φθηνότερες πτήσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλάβρυτα: Το ειδυλλιακό θέρετρο της Δυτικής Ελλάδας που αξίζει να επισκεφθείς

Her News

Πώς είναι να μένεις στο πιο βαθύ ξενοδοχείο του κόσμου;

Her News

Πόρτο Χέλι: Ταξίδι του μέλιτος στη Ριβιέρα της Ελλάδας

Her News