HerNews.gr
Ταξίδια

Η μέρα της εβδομάδας με τις φθηνότερες πτήσεις

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με αεροπλάνο, είναι πιθανό να αναρωτιέστε πότε να κλείσετε θα βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις. Σίγουρα τα ταξίδια είναι ιδανικά για να χαλαρώσετε και να αποδράσατε από την καθημερινότητα, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Οπότε, αν θέλετε να κάνετε κράτηση για διακοπές οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, καλύτερα να αναζητήσετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα στην απόδραση.

Είτε ψάχνετε για πολυτελείς διακοπές, είτε για κάτι πιο οικονομικό,  εάν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τα ταξίδια λιγότερο ακριβά, τότε είμαστε εδώ για να σας πούμε την ημέρα που αξίζει να κλείσετε τα αεροπορικά σας, για φθηνότερες πτήσεις. 

Πότε πρέπει να κλείσετε εισιτήρια με το αεροπλάνο;

Έρευνα από διάφορους ιστότοπους αναζήτησης ταξιδιών διαπίστωσε ότι στην πραγματικότητα υπάρχει μια μέρα στην εβδομάδα που θα βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις. Το να ξεκινήσετε το ταξίδι σας μια συγκεκριμένη ημέρα μπορεί επίσης να το κάνει πιο οικονομικό για την τσέπη σας.

Αποδεικνύεται ότι η κράτηση των πτήσεων σας την Κυριακή θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει έως και 20%, σύμφωνα με την έρευνα. Όσοι επιβιβάζονται σε διεθνείς πτήσεις φαίνεται να μπορούν να έχουν  μείωση του κόστους κατά 10%.

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ο χρόνος που αφήνετε μεταξύ της κράτησης και της επιβίβασης. Το «πονηρό σημείο» για φθηνότερες διεθνείς πτήσεις είναι να κλείσετε τα εισιτήρια τέσσερις μήνες νωρίτερα για εξοικονόμηση 20%.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν λοιπόν ταξιδεύετε διεθνώς, είναι καλύτερο να ταξιδέψετε την Παρασκευή για 15 % εξοικονόμηση στη συνολική τιμή του εισιτηρίου σας.

Ορίστε λοιπόν. Κλείστε τις διακοπές των ονείρων σας την Κυριακή. Βεβαιωθείτε ότι η ημέρα αναχώρησής σας είναι Παρασκευή εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι κάποιες φορές οι αεροπορικές μπορεί να αλλάξουν τις τιμές των εισιτηρίων. Ρόλο παίζει η εποχή του χρόνου και η ζήτηση που υπάρχει.

Οι καλύτερες παραλίες της Νάξου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα: Οι Top 10 πιο ακριβοί προορισμοί του κόσμου για την Πρωτοχρονιά

Her News

Εύβοια: Οι πέντε πιο όμορφες παραλίες

HerNews ka

Το κρουαζιερόπλοιο που προσφέρει ένα ταξίδι διάρκειας τριών ετών

Her News