HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πώς να εντάξετε το νεογέννητο μωρό σας στο γάμο σας

Ένας γάμος έχει να κάνει με τον εορτασμό και την έκφραση της ιδιαίτερης σχέσης που μοιράζεστε με την αγάπη της ζωής σας. Τι γίνεται όμως αν έχετε δύο (ή περισσότερα!) άτομα που, κατά κάποιο τρόπο, σημαίνουν ταυτόχρονα περισσότερα για εσάς από οποιονδήποτε άλλον; 

Όχι, δεν μιλάμε για μια περίπλοκη κατάσταση αγάπης (τρίγωνα και τετράγωνα) Εννοούμε τον σύντροφο που αποκαλείτε “μωρό” με στοργή και το πραγματικό σας παιδί.

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι όταν προσπαθεί να καταλάβει πώς να συμπεριλάβει ένα μωρό στη γαμήλια τελετή του; 

η νύφη και ο γαμπρός κρατούν ψηλά και κοιτάζουν το μωρό τους

Συμβουλές για να εντάξετε ένα νεογέννητο μωρό στο γάμο σας

Δεδομένου ότι το νεογέννητό σας είναι πιθανότατα το κέντρο της ζωής σας, η συμπερίληψή του στον γάμο σας θα είναι φυσικά ένας σημαντικός παράγοντας. Όμως, δεδομένης της απρόβλεπτης ικανότητας ενός μωρού και των δυναμικών προσωπικοτήτων του, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τρόπους που να ενσωματώνουν απρόσκοπτα την παρουσία τους χωρίς να χρειάζεται να αποσπάσετε την προσοχή σας μία ή δύο φορές κατά την ανταλλαγή στεφάνων. ασπρόμαυρη φωτογραφία μιας νύφης που κρατά το νεογέννητο μωρό της

Προσαρμόστε τα προσκλητήρια για να συμπεριλάβετε το μικρό σας

Μια άλλη ιδέα πριν το γάμο είναι να συμπεριλάβετε το παιδί σας στις προσκλήσεις του γάμου σας. Υπάρχουν πολύ χαριτωμένοι τρόποι για να συμπεριλάβετε το μωρό στις προσκλήσεις. Αν θέλατε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί, θα μπορούσατε να παίξετε με τη διατύπωση έτσι ώστε να φαίνεται ότι η πρόσκληση προερχόταν από τους τρεις σας.

Δώστε τους την VIP “πρόσκληση”

 Βεβαιωθείτε ότι είναι VIP καλεσμένοι. Οποιοσδήποτε γονέας θα σας πει ότι ακόμη και τα νεογέννητα έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες, επομένως η πρόβλεψη των αναγκών τους (όπως θα έκανε κάποιος για έναν επισκέπτη) πριν από τη μεγάλη μέρα είναι υψίστης σημασίας. Το θέμα είναι να συντονιστείς με το παιδί σου για να βεβαιωθείς ότι είναι άνετα. Θα είναι εντάξει στο επίκεντρο της προσοχής; Μπορεί πάντα να το κρατάει η γιαγιά στην πρώτη σειρά.

γαμπρός που φιλάει το νεογέννητο μωρό του στο μάγουλο

Ονομάστε το “welcome drink” προς τιμήν του

Θα μπορούσατε να ονομάσετε το σπεσιαλιτέ κοκτέιλ σας με το όνομα του παιδιού σας. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά εάν το όνομα συνδυάζεται ήδη όμορφα με λέξεις που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή των ποτών. 

Αφιερώστε χρόνο για να τραβήξετε φωτογραφίες μαζί του

Είναι πραγματικά υπέροχο γιατί θα είναι σε αυτές τις φωτογραφίες για πάντα και μέρος αυτής της τεράστιας στιγμής στη ζωή της οικογένειάς τους. Καλό θα ήταν να τραβήξετε πρώτα όλες τις φωτογραφίες με το μωρό και να φέρετε μερικά κλειδιά για να κρατήσετε την προσοχή του. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πως θα το φορέσετε

Her News

Οι 5 καλύτερες χρωματικές παλέτες εάν παντρεύεστε τον Ιούλιο

HerNews ka

Πως να επιλέξετε νυφικές πετσέτες στον γάμο σας

Her News