HerNews.gr
Ταξίδια

Πόρτο Χέλι: Ταξίδι του μέλιτος στη Ριβιέρα της Ελλάδας

Το Πόρτο Χέλι είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην όμορφη χώρα μας και το αγαπώ λίγο παραπάνω, αφού εκεί πριν περίπου δύο χρόνια, πήγα για ταξίδι του μέλιτος.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αυτό το παραθαλάσσιο μέρος, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πιο κοσμοπολίτικων προορισμών της Ελλάδας, είναι ένα ιδανικό μέρος για ρομαντικές αποδράσεις.

Γιατί να επιλέξετε το Πόρτο Χέλι για ταξίδι του μέλιτος;

Αν θέλετε ένα μέρος όπου θα χαλαρώσετε μετά τον γάμο, το Πόρτο Χέλι σίγουρα είναι ιδανική επιλογή. Εδώ μπορείτε να περάσετε ατελείωτες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης με το άλλο σας μισό.

Οι επιλογές σε ξενοδοχεία και bangalows είναι πολλές. Σίγουρα θα βρείτε πολύ εύκολα all in exclusive προσφορές για να τα έχετε όλα μαζί. Εμείς διαλέξαμε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πρωινό, αλλά και βραδινό μπουφέ. Φυσικά είχε πισίνα και η θάλασσα ήταν ακριβώς μπροστά. Και πιστέψτε με, ήταν μια από τις πιο όμορφες παραλίες εδώ στην χώρα μας, που έχω κολυμπήσει, με κρυστάλλινα νερά.

Αυτό το κομψό, εκλεπτυσμένο θέρετρο σας προσφέρει επίσης την δυνατότητα να ταξιδέψετε στις Σπέτσες ή και στην Ύδρα. Εμείς αποφασίσαμε να πεταχτούμε μέχρι τις Σπέτσες από το λιμάνι της Κόστας με ένα μικρό ferry boat. 

Εξίσου κοσμοπολίτικος προορισμός, οι Σπέτσες, αξίζουν μια βόλτα στο κέντρο για καφέ και φαγητό, αλλά αν μπορέσετε θα σας πρότεινα μια βουτιά στα καταγάλανα νερά στην παραλία του Βρέλλου.

Αν ψάχνετε ένα μέρος για να γιορτάσετε τον έρωτα σας, χωρίς να πάτε κάπου με αεροπλάνο ή καράβι, τότε το Πόρτο Χέλι, θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. 

Εδώ θα εξερευνήσετε τις μοναδικές παραλίες, που θυμίζουν νησί. Σίγουρα σας προτείνουμε την παραλία του όρμου και την παραλία της Κόστα. Μην ξεχάσετε όμως και την παραλία Κουνούπι, που θεωρείται το «Μονακό της Ελλάδας». 

Τέλος, οι επιλογές σας σε εστιατόρια είναι πολλές κι όλες προσφέρουν δείπνο σε ρομαντικό σκηνικό, που είναι και το ζήτημα για ένα ταξίδι του μέλιτος!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φολέγανδρος: Ο “άγνωστος” παράδεισος των Κυκλάδων

HerNews ka

Άνδρος: Αποθεώνεται από το Ιταλικό “Lonely Planet”

HerNews ka

Ταξιδέυοντας στη μαγευτική ορεινή Δωρίδα – Ένας υπέροχος προορισμός για τα Χριστούγεννα

HerNews ka