HerNews.gr
Ελλάδα

Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Δείτε πως θα μάθετε τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν στις 12:40 οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023 από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2023 μέσω του results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα πρώτα γράμματα από το επώνυμο, το όνομα, το όνομα πατέρα και το όνομα μητέρας με κεφαλαία.

Ως είθισται, στους τοίχους των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ όλης της χώρας θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες με τον κωδικό του κάθε υποψήφιου και τους βαθμούς που πήρε ανά μάθημα.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγγελική Νικολούλη: “Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι”

HerNewskl

Όλγα Πολίτη: «Είναι μία μάχη που πρέπει να τη δώσω μόνη μου – Οι γυναίκες οφείλουν να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς, πρέπει να καταγγέλλουν»

Her News

Αυτό το ελληνικό νησί είναι ο δεύτερος καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος στον κόσμο

HerNews ka