HerNews.gr
Συνταγές

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με 3 υλικά

Η τυρόπιτα είναι αγαπημένο φαγητό για πολλούς, αλλά μπορεί να μην έχουμε πάντα τον χρόνο για την παραδοσιακή συνταγή της τυρόπιτας στον φούρνο. Οι πίτες πάντα πρωταγωνιστούν στα οικογενειακά τραπέζια σε μια ελληνική οικογένεια. Αλλά όσο νόστιμές κι αν είναι, οι συνταγές τους συνήθως απαιτούν αρκετό χρόνο.

Αν λοιπόν θέλεις μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τυρόπιτα που γίνεται στην τοστιέρα,  θα χρειαστείς μόνο 4 υλικά. Aυτή η πανεύκολη συνταγή για τυρόπιτα είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και χορταστικό σνακ, που μπορείς να την πάρεις στη δουλειά ή να τη φτιάξεις ως κολατσιό για τα παιδιά σου, στο σχολείο.

Συνταγή για τυρόπιτα στην τοστιέρα

Yλικά

150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
1 αυγό
1 ή 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τη θρυμματισμένη φέτα με το αυγό. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.

Απλώνουμε μια λαδόκολλα, βάζουμε στη μέση το μείγμα το πατάμε. Μετά κλείνουμε σε πακετάκι και ψήνουμε στην τοστιέρα για 15 με 20 λεπτά.

Είμαστε σίγουρες ότι αυτή η συνταγή για τυρόπιτα στην τοστιέρα, μόλις την δοκιμάσεις, θα μπει αυτόματα στη λίστα με τις πιο αγαπημένες σου συνταγές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vegan στιφάδο με φακές: Η πιο γευστική συνταγή για την περίοδο της νηστείας

HerNews ka

Cheesecake stracciatella: Η τέλεια συνταγή απο την Εύη Κατσιώνη

Her News

It’s breakfast time: Συνταγή για σπιτικές μπάρες δημητριακών

Her News