HerNews.gr
Beauty

Scandi hairline: Yιοθετήστε το χρώμα μαλλιών που “έριξε” το Instagram

Scandi hairline

Το “Scandi hairline” trend αντιγράφει το φυσικό ξάνοιγμα στυλ των baby hair κατά μήκος των μαλλιών στο πρόσωπο, που προκαλείται από τον ήλιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Scandi hairline

Αυτή η τάση επιτυγχάνεται μέσω μιας απαλής και γρήγορης τεχνικής φωτισμού που εστιάζει γύρω από το πρόσωπο, προσφέροντας μια γενική λάμψη στην επιδερμίδα.

Αν και αυτή η τάση είναι δημοφιλής στα social media, είναι σημαντικό να έχεις υπόψη σου ότι κάθε άτομο έχει μοναδική γραμμή μαλλιών και σχήμα προσώπου. Επομένως, η επίτευξη του συγκεκριμένου look μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου.

Είναι πάντα καλή ιδέα να συμβουλεύεσαι με έναν επαγγελματία κομμωτή ή να δοκιμάζεις διάφορες τεχνικές για να βρεις την καλύτερη εκδοχή που ταιριάζει στο στυλ και την εμφάνισή σου.

Είναι σωστό να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να κάνει ξάνοιγμα δυο έως τρείς τόνους πάνω για να πετύχεις το επιθυμητό “Scandi hairline” αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να  επιλέξεις  ένα χρώμα που θα δημιουργήσει ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Αποφεύγοντας,δε, να τραβήξεις το χρώμα προς τα πίσω, διατηρείται η φυσικότητα του εφέ που επιδιώκεις.

Scandi hairline

Λόγω της ευαισθησίας των μικροσκοπικών τριχών γύρω από το πρόσωπο, είναι σημαντικό ο κομμωτής να παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία ξανοίγματος για να αποφευχθούν πιθανά λάθη στον χρόνο που απαιτείται. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τρίχες θα ανταποκρίνονται στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργώντας μια φυσική και διακριτική εμφάνιση γύρω από το πρόσωπο.

Θυμήσου επίσης να εφαρμόζεις κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για τα μαλλιά, ώστε να διατηρείς την υγεία τους και να προστατεύεις την ευαισθησία των baby hair.

Κουρέματα 2023: Αυτά έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις μέχρι τώρα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Τα πορτοκαλί Sherbet νύχια της θα γίνουν η επόμενη τάση της άνοιξης

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο καλοκαιρινό cat eye μακιγιάζ!

HerNewskl

Νυφικό χτένισμα: Tα 5 λάθη που κάνεις και δε διορθώνονται την τελευταία στιγμή!

HerNewskl