HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “Πρωινό μας” και στην Ελένη Μουστάκη όπου αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήταν ερωτευμένος με την Εβελίνα Παπούλια.

«Θα κάνω περιοδεία με έργο που έχω γράψει εγώ και ο τίτλος του είναι “Αύριο”. Μου αρέσει το παρελθόν γιατί το αύριο υπάρχει επειδή στηρίζεται στο παρελθόν. Παλιά δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό, γι’ αυτό δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει.

Στην καθημερινότητά μου έχω τις πρόβες και φροντίζω τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό και οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μια φορά ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι. Η καλή μου δεν ξαναήρθε στο σπίτι», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Εβελίνα Παπούλια

Τέλος ο Σταμάτης Γαρδέλης αποκάλυψε: «Πλατωνικά είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της όταν παίζαμε μαζί σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρίστη Καθάργια: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα»

HerNews ka

Τάσος Ξιαρχό: “Ανέβηκα και πήρα την Τάμτα από την σκηνή γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο”

HerNewskl

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Κάποιοι έπαιρναν 30.000-35.000 ευρώ τον μήνα. Είναι κρίμα τα νέα παιδιά να ακούν αυτά τα ποσά & να παίρνουν ψίχουλα»

HerNews ka