HerNews.gr
Παιδί

Τα ΛΗΤΩ είναι τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα που θα βρεις τα πάντα για το μωρό σου!

Τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ έχουν δημιουργήσει έναν μεγάλο φιλόξενο κόσμο με πολλή αγάπη και φροντίδα. Είναι πάνω από 40 χρόνια δίπλα σε κάθε μαμά και μωρό.

Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι ως μέλλουσα μαμά καθώς διαθέτουν την πληρέστερη συλλογή σε βρεφικά και παιδικά προϊόντα για να είσαι έτοιμη να υποδεχτείς στον κόσμο το μωράκι σου. Πάντα έχουν τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα για μωρά, και όχι μόνο.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς σε ένα από τα 12 πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, θα νιώσεις πολύ όμορφα και οικεία στους χώρους και το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό θα σε εξυπηρετήσει πρόθυμα, αποτελεσματικά και πραγματικά με χαμόγελο.

Οποιαδήποτε απορία έχεις, είναι εκεί για να σε διευκολύνουν να επιλέξεις όσα χρειάζεσαι ως μαμά για το μωρό σου αλλά και για την φροντίδα του εαυτού σου!

Στα ΛΗΤΩ θα βρεις τα πάντα για να απολαύσεις το υπέροχο ταξίδι που ξεκινά με τη γέννηση. Διαθέτουν την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων για να καλωσορίσεις το μωράκι σου.

Κούνιες, λίκνα, καλαθούνες για την ξεκούρασή του, ασφαλή και άνετα καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου από τα διασημότερα brands, μπιμπερό και πιπίλες, σετ από προίκες και λευκά είδη όπως σεντόνια, κουβερτούλες, παπλωμάτακια, φορμάκια και ρουχαλάκια για τις πρώτες σας βόλτες, καλλυντικά και είδη για την περιποίησή του και φυσικά τεράστια ποικιλία παιχνιδιών!

Τα ΛΗΤΩ διαθέτουν τα πάντα κάτω από μια στέγη!

Οι μοναδικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες που διαθέτουν θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου ως μαμά!

Από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης οι έμπειροι Σύμβουλοι Βρεφανάπτυξης είναι δίπλα σου για να μοιραστείς τις ανησυχίες σου. Θα σου προτείνουν χρήσιμα προϊόντα και λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

Η Λίστα Δώρου και οι Δωροεπιταγές ΛΗΤΩ θα διευκολύνουν συγγενείς και φίλους στην επιλογή των δώρων που θα σου προσφέρουν.

Έτσι θα αποκτήσεις όσα χρειάζεσαι και επιθυμείς, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα και ξεγνοιάζοντας από το άγχος των αλλαγών!

Τα προϊόντα που θα επιλέξεις από τα ΛΗΤΩ, θα φορτωθούν από τις κεντρικές τους αποθήκες εντός 24 ωρών!

Τα ΛΗΤΩ είναι δίπλα σου και μετά την πώληση παρέχοντας οδηγίες, συμβουλές και λύσεις!

Όλα αυτά πάντα με τις χαμηλότερες τιμές, αφού στα ΛΗΤΩ ελέγχουν την αξία κάθε προϊόντος καθημερινά, υιοθετούν την χαμηλότερη τιμή για κάθε κατηγορία και μάλιστα δεσμεύονται, πληρώνοντας την διαφορά!

Επισκέψου σήμερα ένα από τα 12 Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ ή το www.letoshop.gr και ένας μαγικός κόσμος σε περιμένει!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πως να επιλέξω νταντά για το παιδί μου;

Her News b

Όταν οι Άγγελοι του χιονιού πετούν: Ένα υπέροχο βιβλίο για παιδιά

Her News

Υγιεινή ύπνου για παιδιά: Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να κοιμάται αρκετά

HerNews ka