HerNews.gr
Ταξίδια

3 Δημοφιλείς προορισμοί για μήνα του μέλιτος το 2023

Ο μήνας του μέλιτος είναι ένα από εκείνα τα ταξίδια που απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό. Υπάρχουν μερικοί προορισμοί που είναι must για κάθε ζευγάρι. Και δεδομένου ότι θα το κάνετε μόνο μία φορά (θεωρητικά, τουλάχιστον) υπάρχει αναπόφευκτα μεγάλη πίεση για να γίνει αυτό το ταξίδι εξαιρετικά ξεχωριστό.

Για να απαλλαγείτε από το άγχος του σχεδιασμού του τέλειου ταξιδιού για τον μήνα του μέλιτος, έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους προορισμούς για το 2023.

Λίμνη Κόμο, Ιταλία

Στη λίμνη Κόμο μπορείτε να κάνετε βόλτες σε τέλεια χωριά σαν καρτ ποστάλ. Σίγουρα θα χαλαρώσετε δίπλα σε μια πισίνα. Θα δοκιμάσετε νόστιμα ζυμαρικά. Κι όλα αυτά δεν είναι μερικά μόνο από όσα πρέπει να κάνετε σε έναν μήνα του μέλιτος; Με φόντο το τοπίο των Άλπεων, η λίμνη Κόμο αποτελούσε για καιρό ένα καταφύγιο για την ελίτ του Μιλάνου και φυσικά τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Πλέον όμως είναι ένας προορισμός για όλους!

Φλωρεντία, Ιταλία

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για μήνα του μέλιτος φαίνεται να βρίσκονται στη γειτονική μας Ιταλία. Η πόλη της Φλωρεντίας μάλλον έχει να προσφέρει λίγα από όλα. Φαγητό, πολιτισμό και εύκολη πρόσβαση στην μαγευτική Τοσκάνη. Εδώ μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία με έντονο το ρομαντικό στοιχείο του 18ου αιώνα.

Σαντορίνη, Ελλάδα

Η Σαντορίνη είναι εδώ και πολύ καιρό ένας ιδανικός προορισμός για μήνα του μέλιτος. Τα αμίμητα ηλιοβασιλέματα, οι πισίνες με θέα το απίστευτα γαλάζιο του Αιγαίου, τα ηφαιστειακά τοπία, όλα συνενώνονται για να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα. Ενώ η Οία φημίζεται ως η πιο ρομαντική πόλη του νησιού, από το Ημεροβίγλι θα έχετε την πιο μαγική  θέα στο ηλιοβασίλεμα. 

6 Λόγοι για να επισκεφτείτε την Ευρώπη το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ανάσα» σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια προσέφεραν τα Voucher

Her News

Ικαρία: Το εκπληκτικό νησί με πολλούς μύθους και την “άγρια” ομορφιά

HerNews ka

Οκτωνιά: Ένας ονειρεμένος προορισμός στην Εύβοια

Her News