HerNews.gr
Μόδα

Αυτή η υποτιμημένη τάση της μόδας θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι

Βασισμένο στην αισθητική της κοκέτας, τάση που κατακλύζει τον κόσμο της μόδας αυτή τη σεζόν, το σατέν εφέ καθιερώνεται ως μία από τις βασικές τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 . 

Η απόδειξη είναι ότι πολλοί οίκοι μόδας και σχεδιαστές εισήγαγαν κομμάτια του αστραφτερού υλικού στις συλλογές τους.

Φόρεμα, παντελόνι, παπούτσια… Το σατέν θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

Το σατέν θα είναι σε όλες του τις μορφές αυτό το καλοκαίρι ! Ευχάριστο και ευκολοφόρετο, αυτό το υλικό γίνεται πραγματικός σύμμαχος για να φέρει μια πινελιά απαλότητας στην καθημερινή ζωή.Acne Studios Άνοιξη 2024Το σατέν φόρεμα

Το πιο αξιόπιστο κομμάτι είναι αναγκαστικά το φόρεμα: το σατέν εφέ έρχεται με τη μορφή ενός slip dress , ενός φορέματος δεύτερου δέρματος που είχε τη στιγμή της δόξας του τη δεκαετία του 1990 χάρη σε προσωπικότητες όπως η Gwyneth Paltrow. Εστιάζουμε στα έντονα χρώματα και παίζουμε με τη μονόχρωμη κάρτα για να αυξήσουμε το πηλίκο μόδας μας.

Το σατέν παλτό
Givenchy printempst 2024

Το πιο τολμηρό κομμάτι παραμένει σίγουρα το σατέν παλτό, που είδαμε στην επίδειξη μόδας του Givenchy άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Στην απόχρωση του έντονου μπλε, γίνεται ένα statement κομμάτι που θα κλέψει εντυπώσεις,

Το flirty σατέν φόρεμα
Simone Rocha άνοιξη 2024

Προσοχή σε όσους θέλουν να μιμηθούν τη βασική τάση της στιγμής, τη φλερτ αισθητική που ανθεί παντού σε κοινωνικά δίκτυα όπως το TikTok. Το σατέν είναι εμποτισμένο με ελάν σε ογκώδη φορέματα στα Simone Rocha και Loewe . Οι λέξεις κλειδιά; Απαλά και απαλά παστέλ χρώματα, κορδέλες, παιχνίδια δαντέλας και διαφάνειας και ηγεμονία μεταξωτών υλικών όπως το σατέν.

Σατέν παντελόνι
Bluemarble άνοιξη 2024

Το σατέν εφέ κυριαρχεί και στα παντελόνια αυτή τη σεζόν, όπως τα κομμάτια από την επίδειξη μόδας Bluemarble. Σε χρώματα γήινα, όπως το μπλε, το καφέ ή το μπορντό. Η σιγουριά για άψογη εμφάνιση.

Σατέν σανδάλια
Prada printempst 2024

Τα σατέν σανδάλια που εντοπίστηκαν ειδικά στην πασαρέλα της Prada άνοιξη-καλοκαίρι 2024, έχουν κάνει μια διακριτική είσοδο στη γκάμα των τάσεων της σεζόν. Τόσο πολύ που είναι στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην βαθμίδα των βασικών κομματιών.

Τάσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2024: Τι να φορέσετε αυτή τη σεζόν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Her News

Chanel Couture AW21/22: Μια ερωτική ωδή στον ιμπρεσιονισμό

Her News b

Τσαντάκι μέσης: Πώς να το φορέσετε με στιλ

Her News