HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες με τον γιό της σε καρότσι Dior αξίας 4.900 δολαρίων

Όταν η Paris Hilton κατέγραψε μια βόλτα στο πάρκο με τον γιο της, Φοίνιξ, μέσω του Instagram την Κυριακή, έδωσε μια γεύση από το ακριβό καρότσι της Dior.

Το μπλε και μπεζ καρότσι κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό που καλύπτεται από το λογότυπο της μάρκας, κοστίζει 4.900 δολάρια.

Οι followers της επαίνεσαν στα σχόλια τη Hilton για το ακριβό καροτσάκι της.

Η Πάρις Χίλτον και ο γιος του Φοίνιξ

Η Πάρις Χίλτον και ο γιος του Φοίνιξ

«Λατρεύω το πώς μοιάζει με έναν κανονικό καθημερινό άνθρωπο εκτός από το καροτσάκι dior», έγραψε ένας χρήστης, αναφερόμενος στο παντελόνι πιτζάμα, το μαύρο γραφικό μπλουζάκι, τα αθλητικά παπούτσια και το καπέλο του μπέιζμπολ της Hilton.

«Ακριβώς όταν νόμιζες ότι η Paris δεν μπορούσε να μας εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο, βγάζει το καρότσι Dior», πρόσθεσε ένας άλλος.

Άλλοι σχολίασαν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της τραγουδίστριας, αστειευόμενοι ότι «οι νέες μαμάδες σίγουρα δεν κοιμούνται».

Η Πάρις Χίλτον και ο γιος του Φοίνιξ

Η Paris Hilton ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι αυτή και ο σύζυγός της Carter Reum υποδέχτηκαν το αγοράκι τους μέσω παρένθετης μητέρας .

Ενώ η Hilton σπάνια δείχνει το πρόσωπο του Phoenix , έδωσε μια γεύση από τα χαρακτηριστικά του μικρού κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το καρότσι το Σαββατοκύριακο.

Η Khloé Kardashian έχει επίσης το ίδιο καρότσι, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του σε ένα Instagram Story τον Μάιο, ενώ έκανε βόλτα τον 11 μηνών γιο της και του Tristan Thompson, Tatum.

Η Kylie Jenner είχε το ίδιο καρότσι στο baby shower της πέρυσι — μαζί με μια ασορτί τσάντα πάνας αξίας 3.300 δολαρίων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Ήμασταν διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε, με πολλές συγκρούσεις»

Her News b

Ερωτευμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης: Ποια είναι η κούκλα σύντροφός του

Her News

Βασίλης Μπισμπίκης: Σε επεισόδια έξω από το Απόστολος Νικολαΐδης στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

HerNews ka