HerNews.gr
Μόδα

H τάση στα κοσμήματα της δεκαετίας του 1990 που επιστρέφει

Η αναβίωση της δεκαετίας του 1990 έγινε στη σκηνή της μόδας με την επιστροφή των mules ή ακόμα και της cargo φούστας , αλλά και στην πλευρά των αξεσουάρ με αυτή των ανάγλυφων λουλουδιών. Αν υπάρχει ένα κομμάτι που σημάδεψε αυτή την τρελή δεκαετία, είναι αυτά τα κοσμήματα με τους υπερβολικούς όγκους που φορούσαν τα αστέρια της εποχής.

Τα εφαρμοσμένα λουλούδια είναι η τάση του καλοκαιριού

Ας παραθέσουμε τα λόγια της Carrie Bradshaw στην σειρά Sex and the City . Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε την περίφημη τούλινη καρφίτσα της; Μερικές δεκαετίες αργότερα, τα λουλούδια ανθίζουν ξανά τόσο σε casual εμφανίσεις όσο και σε βραδινές. Saint Laurent από τον Anthony Vaccarello , Coperni, Jacquemus … Οι οίκοι μόδας και οι μάρκες έχουν εναρμονιστεί με την τάση. 

Blumarine PreFall 2022

Αυτή η ρομαντική λεπτομέρεια έχει επίσης επικολληθεί στα chokers εδώ και αρκετές σεζόν (το κόσμημα που βασίλευε τη δεκαετία του ’90 επιστρέφει επίσης). 

 Λουλούδια με βελούδο, μετάξι, τζιν ή ακόμα και με εξαιρετικά ρεαλιστικό τρόπο. Αυτό το vintage αξεσουάρ είναι διαθέσιμο σύμφωνα με τις επιθυμίες μας, ανεβαίνοντας στην κορυφή της λίστας με τα αστέρια για το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η απόδειξη, οι προσωπικότητες και τα cool κορίτσια οικειοποιούνται αυτή τη μόδα. Από τον Χάρι Στάιλς έως την Κένταλ Τζένερ μέσω της Έλσα Χοσκ … Ανασκόπηση σε εικόνες και επιλογή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Chantout (@mayachantout)

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Kendall Jenner εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με το στιλ της

Her News

Έβελυν Καζαντζόγλου: Φόρεσε το ιδανικό κουστούμι για την άνοιξη

HerNewskl

Saint Laurent: Φαντασμαγορικό show στον Πύργο του Άιφελ

Her News