HerNews.gr
Μόδα

Γαλλικό στυλ: 5 Chic ρούχα που φοράνε τα French girls το καλοκαίρι

Το γαλλικό στυλ είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί. Το καλοκαίρι αποτελείται από κλασικά ρούχα, που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας, όπως άσπρες μπλούζες, oversized πουκάμισα, τζιν ή φαρδιά παντελόνια. Όλα αυτά μπορούν εύκολα να αναμειχθούν και να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν κλασικά, αλλά κομψά καλοκαιρινά σύνολα.

Ένα κλασικό γαλλικό καλοκαιρινό look θα ήταν ένα λινό πουκάμισο σε συνδυασμό με λευκό τζιν ή ένα φαρδύ παντελόνι. Προσθέστε ένα κομψό ζευγάρι wedge εσπαντρίγιες (ή strappy σανδάλια αν προτιμάτε flat), μια ψάθινη τσάντα et voilà! 

Αναμφίβολα, τα French girls ξέρουν πώς να καταπολεμούν τη ζέστη με στυλ. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση παρακάτω για να δείτε τα πιο chic ρούχα που είναι απαραίτητα για ένα très chic look αυτό το καλοκαίρι. 

Κλασικά μπλουζάκια

Ένα κλασικό μπλουζάκι είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα (και πιο εύκολα) ρούχα που μπορείτε να συνδυάσετε με τζιν, φούστες, σορτς και οτιδήποτε άλλο το καλοκαίρι. Για να αποκτήσετε αυτό το très chic γαλλικό στυλ αυτή τη σεζόν, φροντίστε να επιλέξετε ένα απλό μπλουζάκι χωρίς λεπτομέρειες. Αν θέλετε κάτι πιο κομψό, σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα μπλουζάκι με γιακά.

Oversized πουκάμισα

Τα oversized πουκάμισα είναι μια φανταστική καλοκαιρινή επιλογή λόγω της ευελιξίας και της αβίαστης γοητείας τους. Θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα, όπως μπλε ή μπεζ, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε στυλ. Αυτή τη σεζόν, βάλτε το αγαπημένο σας πουκάμισο (λινό, μεταξωτό ή βαμβακερό) με ένα άνετο φαρδύ παντελόνι και φορέστε το πάνω από ένα καλοκαιρινό φόρεμα ή ένα κομψό ολόσωμο μαγιό.

Λευκές μπλούζες

Είτε oversized, είτε με φουσκωμένα μανίκια, οι λευκές μπλούζες είναι απολύτως απαραίτητες για ένα γαλλικό στυλ. Αν αναζητάτε κάτι πιο εκλεπτυσμένο από ένα λευκό t-shirt αυτό το καλοκαίρι, τότε αγοράστε μια λευκή μπλούζα.

Ολόσωμο μαγιό

Το ολόσωμο μαγιό ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά outfit. Φορέστε το αγαπημένο σας ολόσωμο μαγιό ως κορμάκι και συνδυάστε το με ένα λευκό φαρδύ παντελόνι και chic strappy σανδάλια.

Βερμούδα

Γαλλικό στυλ το καλοκαίρι χωρίς βερμούδα δεν γίνεται. Ένα σορτς σε αυτό το μήκος είναι σικ! Σας προτείνουμε, να διαλέξετε μοντέρνα λινά, βαμβακερές βερμούδες ή σορτς που είναι μέχρι το γόνατο ή πέφτουν ακριβώς από πάνω. Αποφύγετε οποιοδήποτε σορτς που είναι πολύ κοντό ή στενό. Για μια εύκολη, αβίαστη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνδυάστε το αγαπημένο σας σορτς με ένα κλασικό λευκό t-shirt και slide πέδιλα. Ή μπορείτε να τα φορέσετε με ένα κλασικό oversized πουκάμισο.

Τα πιο ωραία βραχιόλια ποδιού για το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Her News

Longchamp: University Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

HerNews ka

Bίκυ Καγιά: Συνδύασε με τον πιο casual τρόπο το μπεζ με το λευκό!

HerNewskl