HerNews.gr
Μόδα

Longchamp: University Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Καλλιεργημένη και κομψή. Το κορίτσι της φετινής σεζόν είναι μια φοιτήτρια που ήρθε για να σπουδάσει στο Παρίσι, όπου ανθίζει τόσο η κουλτούρα, όσο και η μόδα. Αναμιγνύεται με άλλους ακαδημαϊκούς και αυτό το melting-pot προσδίδει συναρπαστικά looks. 

Φυσικά, όπως όλα τα νεαρά κορίτσια που περπατούν στη Λατινική συνοικία (Quartier Latin), ανάμεσα στη Σορβόννη και των μικρών παριζιάνικων καφέ το κορίτσι της φετινής σεζόν έχει μια λατρεία για τα παντελόνια της δεκαετίας του 70′ και τις φαρδιές μπλούζες που φοριούνται με γιλέκο.

Ένα πολύ hippie-arty στιλ. Η μικρή της τσάντα Épure με ενσωματωμένο σημειωματάριο και μολύβι, της υπενθυμίζει το πάθος της: τις σπουδές Καλών Τεχνών.Η νέα της στολή: Ένα φούτερ µε το όνοµα της συλλογής Longchamp University, σε συνδυασµό µε ένα κοµψό κοµµάτι, όπως είναι η βερµούδα ή µία δερµάτινη φούστα. Ως αξεσουάρ, της αρέσει να φοράει την εκλεπτυσµένη τσάντα Le Foulonné ή την Très Paris besace. Όταν φεύγει από την τάξη για να περιπλανηθεί στη Saint-Germain-des-Prés, επισκεπτόµενη γκαλερί και εκθέσεις, µπορεί να τη δει κανείς να φοράει παντελόνι και σακάκι δεµένο στη µέση, µε ένα χαλαρό t-shirt.

Στην επιθυµία της για ελευθερία, προτιµά τσάντες που αφήνουν και τα χέρια της ελεύθερα, όπως η Le Pliage Xtra που µπορεί να φορεθεί στον ώµο. Λάτρης της τέχνης, αυτή η µαθήτρια της αρέσει να συνδυάζει το σακάκι της µε το τζιν της.

Της αρέσει επίσης να συνδυάζει φλοράλ παντελόνια µε ένα γιλέκο στο ίδιο µοτίβο, ενώ τολµά να αναµειγνύει όλα τα στυλ ένδυσης (hippie και κοµψό, σέξι και σπορ).

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ:

Τα φούτερ µπλουζάκια και t-shirts αποτελούν τη βάση της νέας συλλογής Longchamp University. Παρά την κυριαρχία του denim στη συλλογή Longchamp University στις αίθουσες διαλέξεων, ανοίγει νέο debate µεταξύ βερµούδας και δερµάτινης φούστας. Τα χρώµατα είναι λιτά (γκρι, µπλε, σιέννα, µαόνι, παστέλ πράσινο και βερικοκί.

Ωστόσο, οι τσάντες µπορούν επίσης να έχουν πιο ζωηρά χρώµατα, όπως πορτοκαλί, πράσινο ή ακόµη και λευκό, που κάνει αίσθηση µε έντονα χρωµατιστά ρούχα.Ανακαλύψτε τη νέα SS24 συλλογή του οίκου Longchamp στη Longchamp Boutique στο Σύνταγµα (οδός Βουκουρεστίου 6) και στο online shop www.longchamp.gr

Βουκουρεστίου 6, Αθήνα

2103210700

Ο οίκος Longchamp λανσάρει το νέο website του στην Ελλάδα

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Jeremy Scott: Παραιτείται από δημιουργικός διευθυντής του οίκου Moschino μετά από μια δεκαετία

HerNews ka

Justin Timberlake: Έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο για τον οίκο Louis Vuitton

HerNews ka

Nose piercing: Η διαδικασία και τι να προσέξετε

Her News