HerNews.gr
Μόδα

Τα πιο ωραία βραχιόλια ποδιού για το καλοκαίρι

Τα βραχιόλια ποδιού είναι το πιο καυτό αξεσουάρ του καλοκαιριού! Είτε πιο λεπτά, είτε με κοχύλια, είναι ένα κόσμημα που κάθε γυναίκα οφείλει να το τιμάει στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι ανήκουν στα κλασικά κοσμήματα, όπως τα κολιέ ή τα δαχτυλίδια. Είναι ένα ιδιαίτερο κόσμημα που τονίζει πολύ τα πόδια, γι’ αυτό φροντίστε πάντα να έχετε περιποιημένα άκρα.

Όταν θέλετε να φορέσετε ένα βραχιόλι στον αστράγαλο, διαλέξτε το με βάση το προσωπικό σας στιλ και γούστο. Πρέπει να νιώθετε ωραία και άνετα όταν το φοράτε. Μερικές γυναίκες βέβαια προτιμούν να φοράνε βραχιόλια ποδιού ακόμη κι όλο το χρόνο. Οι περισσότερες όμως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών κι όταν βρίσκονται στην παραλία, τα θεωρούν, όχι άδικα, ένα must have αξεσουάρ.

Χρυσά βραχιόλια ποδιού

Μια χρυσή αλυσίδα στον αστράγαλό, ειδικά αν έχετε μαυρίσει, θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για εσάς. Μπορείτε να φορέσετε μια απλή, λεπτή αλυσίδα ή μια πιο χοντρή, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ. Σίγουρα αν είναι λεπτή η αλυσίδα, είναι πιο chic επιλογή. Αλλά πάντα να διαλέγετε με βάση το τι σας αρέσει. Φέτος γενικά είναι στην μόδα πολύ οι rose gold αλυσίδες.

Βραχιόλια ποδιού με χάντρες

Επιστρέψτε στη δεκαετία του 1990 με ένα βραχιόλι ποδιού με χάντρες. Πειραματιστείτε με τα χρώματα ή διατηρήστε τα μονόχρωμα. Ακόμη μπορείτε να φορέσετε δύο ή τρία μαζί. Φορέστε τα και στα δύο πόδια και δείτε την εμφάνισή σας να γίνεται δύο φορές πιο μοντέρνα. Το καλοκαίρι του 2023 θέλει έντονα χρώματα γενικά, με μια προτίμηση στις αποχρώσεις του τιρκουάζ.

Βραχιόλι με κοχύλια

Μια κλασική, αλλά και πάντα μοντέρνα επιλογή είναι τα κοχύλια. Σίγουρα δίνουν έναν καλοκαιρινό αέρα στο outfit σας ή στο μαγιό σας. Θα βρείτε παντού βραχιόλια με κοχύλια και μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει πιο πολύ. Ιδανικό αν θέλετε ένα boho στιλ.

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά τα animal prints θα κυριαρχήσουν στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι

HerNews ka

Bασίλισσα Ελισάβετ: Ποιος είναι ο λόγος που φορούσε συνέχεια καπέλο;

HerNewskl

Shay Mitchell: Μοιράζεται συμβουλές για καλεσμένους σε γάμο – «Οι παντόφλες είναι απαραίτητες»

HerNews ka