HerNews.gr
Διεθνή

Και ο Drake στην τάση Barbiecore – Έκανε ροζ μανικιούρ λίγο πριν την πολυαναμενόμενη περιοδεία του

Ο Drake ετοιμάζεται αυτή την εβδομάδα για την περιοδεία του “It’s All a Blur” με τους 21 Savage, αλλά πρώτα, αφιέρωσε λίγο χρόνο για λίγο self-care που φαίνεται να έχει εμπνευστεί από την τάση Barbiecore.

Ο τραγουδιστής  μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram Story του που έδειχνε ένα φρέσκο ​​ροζ μανικιούρ – μαζί με ένα αξιολάτρευτο φούτερ με ένα κουτάβι – πριν από την πρώτη του στάση στο Σικάγο την Τετάρτη.Ντρέικ

Στο κλιπ, ο Drake τραγουδά το “Through The Wire” του Kanye West καθώς ποζάρει στον καθρέφτη, δίνοντας στους θαυμαστές του μια ματιά στα δίχρωμα ροζ νύχια του και στο ρολόι του με ένα ουράνιο τόξο από διαφορετικά χρωματιστά διαμάντια γύρω από το πρόσωπό του.

Τα ροζ νύχια του Drake

Η επιλογή του τραγουδιού του ήταν ενδιαφέρουσα αφού σκίασε τον West με ένα δείγμα της Kim Kardashian σε ένα από τα νέα του τραγούδια, αλλά εκτός από τη μουσική, ο Drake φόρεσε ένα μαύρο φούτερ με δύο κουτάβια σε συνδυασμό με ένα αστραφτερό τζιν και μια διαμαντένια αλυσίδα.

Ο λογαριασμός στο Instagram The Shade Room μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του Drake να ποζάρει με τη μανικιουρίστα του μαζί με μια κοντινή λήψη του ροζ μανικιού του.

Ως επί το πλείστον, οι σχολιαστές δεν λάτρεψαν το ροζ look.

Ντρέικ, μανικιουρίστα

«Έπειτα θα φορέσει κόκκινο κραγιόν», έγραψε κάποιος χρήστης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drake χρησιμοποιεί πολύχρωμα βερνίκια νυχιών καθώς είχε κάνει ένα κίτρινο μανικιούρ με μπλε τόνο τον περασμένο μήνα καθώς προωθούσε ένα διαδικτυακό καζίνο.

Ο Ντρέικ πίνοντας ένα κοκτέιλ

Με πολλές ημερομηνίες περιοδειών μπροστά τους επόμενους τέσσερις μήνες, έχουμε την αίσθηση ότι θα υπάρχουν περισσότερα πολύχρωμα μανικιούρ στο μέλλον του Drake.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Την χαστούκισε η ασφάλεια του παίκτη NBA, Victor Wembanyama

HerNews ka

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

HerNews ka

Χιου Τζάκμαν: Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε ηλικία 8 ετών & η ψυχοθεραπεία

Her News b